Ćerka joj ima buran odnos sa Dejanom Dragojevićem, a majka NIKAD ZABRINUTIJA za Aleksandru: Bole me njene suze, ona sve prima ka srcu!

Autor:

Zadruga

08.05.2022

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenka Nikolić dala je svoj sud o trenutnoj situaciji u kojoj se našla njena ćerka Aleksandra Nikolić.

Ćerka joj ima buran odnos sa Dejanom Dragojevićem, a majka NIKAD ZABRINUTIJA za Aleksandru: Bole me njene suze, ona sve prima ka srcu!

Foto: republika.rs

Majka Aleksandre Nikolić, Slovenka Nikolić, oglasila se povodom najaktuelnijeg problema između njene ćerke i Dejana Dragojevića. Slovenka je otkrila da joj je pozlilo nakon svega,

- Ja nisam bila sinoć celu noć dobro. Završila sam u urgentnom, dobila sam napad, tako da, jako su me bolele Aleksandrine suze. Ne znam šta se dešava kod njih, apsolutno mi nije jasno. Ja ne mogu ništa da krivim Dekija, on je u takvoj situaciji da ni on ne zna šta će. Njemu je prepuna glava svega, ja sve razumem. Sandra se i previše zaljubila, što nije smela. Sada ceo svet vidi u njemu, kakva majka, kakva sestra, kava kuća, kakv stan, ma kavkvi, ruku pod ruku i da idemo mi u kolibu, nije bitno. Ja se nadam da njih tako uhvati, pa valjda će proći. Ima i dobacivanja sa strane, te ovoga, te onoga. Meni je dosta stresova i ovako, ovo mi je preko glave. Deki je dobra dušica, ja ne mogu da budem kreten da kažem nešto drugačije, stavrno. Našao se u neobranom grožđu, bio je mlad. Šta da radiš, sudbina je čudo, to je kada čovek ne razmišlja - rekla je Slovenka za Pink.rs.

 Slovenka je zabrinuta zbog Aleksandre, te je to i opisala:

- Majko moja, mene kada bi neko pitao ja bih rekla: Ne, Dejan, ne. Jao ludaka malog mog. Aleksandra sve prima ka srcu. Ja sam joj rekla: Aleksandra, ti ili se menjaj ili ćeš imati velikih problema sama sa sobom, veruj mi. Ona je preiskrena. Pa gde ćeš ti u današnjem vremenu biti takav. Ja sam bila takva dok nisam dobila "nož u leđa", e kada sam nož "dobila" onda sam rekla: E, dosta je bilo, čekajte, sada ću ja da da okrenem moj list onako kako ja umem i zna! Daj bože da Dejan ode kod Biljane, i da njeno dete bude tamo. Ja se sva ježim, Boga mi moga. Da ti neko uzme dete pet godina, pa nema sile da ja en bi otišla tamo da napravim karambol. Sandra je brza a ja sam stvarno luda, pogotovo kada mi je dete u pitanju. Nadam se da će sa Aleksandrom i Dejanom da bude sve kako treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vla

09.05.2022 07:53

Ovo što trpi Dejan niko ne bi trpeo. Maltretirala ga Dalila a sada ga maltretira Aleksandra. Neke žene su zaista veštice.