Miljana NE MOŽE BEZ ZOLE, sa Bebicom bila iz SAŽALJENJA: Kulićka bez blama zadovoljavala bivšeg, a Nenada već zaboravila!

Autor: Goran Doljančević

Zadruga

08.05.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić sve jasnija u tvrdnjama da zapravo voli Lazara Čolića Zolu.

Miljana NE MOŽE BEZ ZOLE, sa Bebicom bila iz SAŽALJENJA: Kulićka bez blama zadovoljavala bivšeg, a Nenada već zaboravila!

Foto: printscreen rtv pink

Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica

Ljubavni trougao Miljana Kulić, Nenad Macanović i Lazar Čolić Zola neće se lako raspetljati s obzirom na to da Miljana navodno nosi Macanovićevo dete, dok ispod jorgana zadovoljava Čolića. Nakon brojnih svađa sa Zolom zbog toga što je pokazala koliko je lakog morala kada je na njegove oči u inat imala odnose s Bebicom, Kulićka je priznala da, uprkos tome glumi pred kamerama, ne može bez svog Zolandera. Ona je priznala da voli bivšeg dečka i da je ušla u "Zadrugu 5" samo sa ciljem da se pomiri s njim, a da je novog dečka vukla sa sobom zbog osvete i bila s njim samo iz sažaljenja.

Foto: printscreen rtv pink

Nenad Macanović Bebica Zadruga 5

- Ne zanima me onaj nesrećnik što su ga mama i tata birali. Dosta sam bila ku**a iz sažaljenja i kome su drugi hteli da budem. Znaš da ne mogu bez tebe i tvog Zolandera. Ti me najbolje znaš i najbolje me zadovoljiš u svakom smislu. Ona budala misli da sam uživala s njim, a zapravo nijednom nisam. Molim te, ajmo sada jednom za stara dobra vremena. Zanemari sve, i da sam možda trudna i da sam verena. Znam napolju kakav sam život imala s njim - molila je Miljana Zolu, a onda poručila da će obezbediti Bebicu kada izađu, ali da život želi da nastavi samo s bivšim:

- Kupiću mu garsonjeru kad se završi rijaliti i otvoriću mu nešto da radi. Neću više da imam odnose iz sažaljenja. Pravila sam kurvu od sebe, iz sažaljenja. Osećam se odvratno u svojoj koži.

Iako joj je Lazar zamerao to što je od sebe napravila krajnje nemoralu ženu, pa makar i iz inata, ni on nije uspeo do kraja da joj odoli.

- Sa mnom nisi i ne znaš hoćeš li više ikada i biti, neću da budem s tobom jer si naskakala na druge ku**eve - vikao je Čolić, ali je, uprkos tvrdnjama, popustio i završio s Kulićkom ispod pokrivača.

Nakon predigre u vidu masaže, Miljana je rešila po cenu svega da ima seks sa Zolom, pa kakav-takav. Ona je sve vreme navaljivala iako se on bunio, ali su mu, na kraju, kočnice popustile, pa je nakon masaže leđa dopustio da mu izmasira i polni organ.

- Nemoj, Miljana, da ga diraš, rekli smo da nećemo - rekao je Zola, dok mu je osmeh izbijao na lice.

- Opusti se, daj mi ga u ruku, biće sve u redu - tešila ga je Miljana.

- Nećemo to, rekli smo da nećemo. Trudna si sa Nenadom, nemoj, molim te, skakala si njemu po ku**u, pa sad hoćeš mene, beži, eno ti Bebe - rekao je Zola, ali je Kulićka istrajala u nameri da ga bar ručno zadovolji.

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zola u krevetu

 

Nakon što su oboje dobili ono što im je prijalo - Zola masažu i ručni rad, a Miksi njegovo priznanje da se i dalje loži na nju i da još ima nade za njih dvoje, zaspali su kao dve bebice. San im je prekinula glad, pa su oboje ustali i seli za sto da doručkuju, kao u dobra stara vremena.

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica Miljana Kulić

 

Bebice se odrekla porodica, a on očajava zbog Miljane

Iako ga se, prema tvrdnjama rođaka, odrekla cela porodica, Nenad Macanović ne brine zbog toga što neće imati gde da se vrati kada izađe iz rijalitija, već očajava zbog Miljane, koja, iako je navodno trudna s njim, spava s bivšim. S doka je posmatrao Rajsko ostrvo, gde su Zola i Miljana prenoćili u zanosu, ne bi li uočio šta se tamo dešava.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Nenad Macanović Bebica zadrugar

- Ne zanima me niko uopšte. Za sve sam joj našao opravdanje. Ja sam rekao da sada treba da poginem za nju, ja bih poginuo bez problema. Posle ovoga se vraćam kod Kulića, oni meni veruju, mene se moja porodica odrekla, nemam gde - ponavljao je Bebica u razgovoru s Filipom Carem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading