NISAM TRUDNA! Miljana ŠOKIRALA naciju, svi su mislili da je u drugom stanju, ali desio se OBRT!

Autor:

Zadruga

07.05.2022

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ipak nije u drugom stanju.

NISAM TRUDNA! Miljana ŠOKIRALA naciju, svi su mislili da je u drugom stanju, ali desio se OBRT!

Foto: printscreen rtv pink

Miljana Kulić šokirala je javnost novim informacijama.

Mediji danima bruje o njenoj trudnoći, a zadrugarka je saopštila da ipak nije trudna.  

- Nisam trudna, radila sam Beta HCG, test iz krvi je pokazao da je negativan, pre nekoliko dana sam imala i ciklus - rekla je Miljana pa se dotakla Lazara Čolića Zole, koji je stojao pored nje.

Miljana je istakla da se više neće miriti sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Utiče loše psihički na mene, istresam bes koju dobijam od njega na Zolu, mislim da to nije potrebno. Mislim da ne treba da mi prilazi uopšte jer me ne zanima. Definitivno je stavljena tačka, ja sa njim neću biti i po cenu toga da ne budem sa Zolom. Dosta je kompromitovanja same sebe. Ne privlači me više kao muškarac, ne želim da me bilo ko spaja sa njim. Ja njega zaista ne volim, sa Zolom ne igram igru, samo sam se igrala kada sam imala s*ksualne odnose sa Nenadom pred njim - rekla je Kulićeva.

Foto: printscreen rtv pink

Miljana Kulić Lazar Čolić Zola bivši par


- Najnesrećnija sam što Zola ne želi da se pomiri sa mnom, ovde, a mislim i da napolju neće doći do pomirenja. On ovde kupuje mir, a ja sam nesrećna - rekla je Miljana.


- Ako sam ja materijalista s tobom tri godine u odnosu, onda si ti krava koja je tri godine bila sa materijalistom - povikao je Zola, pa se nadovezao na Miljaninu da kupuje mir.

Foto: printscreen rtv pink

Miljana Kulić Zola Čolić

- Nema šta ja da kupujem mir, mnogi su rekli da ja jedva čekam da izađem za dva meseca i da je ne vidim više. Nije to u pitanju, ja samo želim da ta devojka pokaže samoj sebi da ona u nekim stvarima može da bude drugačija, ako je spremna da naš odnos opstane. Kad bi kupili mir, bilo bi da ja uđem ponovo sa njom u odnos, mazimo se, imamo intimne odnose i onda doviđenja. Videćemo, dal ona mene stvarno toliko voli ili sam joj ja navika, ko što kaže Bebica - izričit je Zola.

On je spomenuo i devojku sa kojom se muvao i imao intimne odnose u rijalitiju, a u pitanju je Nevena Savić.

- Ne mogu da uđem sa Nevenom u vezi, samo zato što moja mama to želi. Video sam da joj je poklanjala poklone, da je gotivi. Smatram da je Nevena dobar prijatelj, ali ne mogu ja sa njom da budem u vezi samo zbog moje majke - rekao je Čolić

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading