Maja zbog Janjuša htela da OSAKATI Sandru Čaprić? JEZIVE pretnje i pozivi od koji se LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zadruga

07.05.2022

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić progovorila o sukobu sa Majom Marinković.

Maja zbog Janjuša htela da OSAKATI Sandru Čaprić? JEZIVE pretnje i pozivi od koji se LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: ST/ V. Lukić, P. Divac, Republika, Instagram.com

Pinkova zvezda i bivša zadrugarka Sandra Čaprić i Bane Đokić sinoć su u emisiji ''Pitam za druga'' otkrili detalje sukoba sa Majom Marinković, koji kako oni kažu sve više eskalira.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sandra Čaprić o Maji Marinković

- Zvoni mi telefon, ja se javljam. Pitala me kakav problem imam sa njom, ja kažem nikakav. Pošto su one mene prozivale kakav mi je nos, mada koliki nos toliki i ponos. Meni je to super! Da vređaš ti nekoga na osnovu njegovog izgleda. Rekla sam joj da ne vadim rebra, nisam ubacila silikone u si*e. Sad joj javno kažem da me ne intresuje, a riba se navrzla na mene i hoće da se takmiči...Rekla mi je da skinem storije, kao da je to dogovor. Pitala sam je: "Čiji je to dogovor?". Ja sam rekla, meni je super da neko uloži u sebe, ali ne kao ona. Mislim, ona liči na Anu Korać... Ona meni kaže da on nju voli, ja sam joj rekla: "Da sam mrdnula repom, ne bi vas bilo" - rekla je Sandra, a Bane je dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bane Đokić o Maji Marinković

- Ja sam, nažalost, upao u taj četvorougao. Nisam deo toga, meni je Sandra prijatelj. Ne bavimo se zadrugarima, ne pričamo priče ko se sa kim j... Ovim putem bih da se obratim Janjušu, on je gost u mom Etnom selu, ne dam mu za pravo da govori Sandri da će on da me prebije i tako to, samo zato što sam objavio prepisku neku. On nama piše poruke konstantno, hoće da se druži sa nama. Dobijao sam poruke od bivše zadrugarke sa Majine strane da će Sandru da osakate - pričao je Bane.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković o Sandri Čaprić

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading