Dejan Dragojević PREREZAO VENE zbog Aleksandre pa završio u Hitnoj pomoći! Nikolićka jecala, usledilo POMIRENJE

Autor: Aleksandra Ivanović

Zadruga

06.05.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević je rešio da naudi sebi, ali nakon intervencije, sve se srećom dobro završilo.

Dejan Dragojević PREREZAO VENE zbog Aleksandre pa završio u Hitnoj pomoći! Nikolićka jecala, usledilo POMIRENJE

Foto: printscreen rtv pink

Ljubavnici Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić imali su jednu od gorih svađa pred kamerama, a posle niza brutalnih uvreda usledila je još veća drama. Dejan je lomio sve pred sobom, pokušao da pobegne iz rijalitija, a nakon neuspeha je sebi isekao vene, pa završio u Hitnoj pomoći.

Naime, Dragojević je u naletu besa pokušao da razvali ogradu i pobegne, što mu nije pošlo za rukom, ali je zato sebi naneo povrede. To ga nije zaustavilo, vrištao je i kukao, pa pobegao od cimera i, kako saznajemo, sebi presekao vene.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević zadruga 5

- Potpuno je izgubio kontrolu nad ponašanjem, bio je nervno rastrojen. Nije mogao da dođe sebi, nije znao šta radi, svađa s Aleksandrom ga je dovela do toga da pređe svaku granicu. Nakon divljanja po dvorištu Bele kuće uleteo je unutra, a jedino što su cimeri videli bilo je da mu se krv sliva niz jednu ruku - otkriva naš izvor i dodaje da je Dragojević ponovo psihički pukao, te hteo sebi da presudi:

- Shvatili su da je pokušao sebi da prereže vene, odmah su odreagovali, obezbeđenje je uletelo i Dejana izvelo iz "Zadruge". Smirili su ga i pružili mu svu neophodnu pomoć, odveli su ga u Hitnu, pa mu je ta ruka zavijena i pred kamere su ga vratili tek kad se urazumio.

Foto: printscreen rtv pink

Dejan Dragojević zadrugar

Nakon što se vratio u rijaliti Dragojević je, očajan i slomljen, otišao pravo u dvorište, seo na pod i plakao, dok su svi odmah uočili da mu je ruka zavijena. U tom trenutku je i Aleksandra jecala, ponavljajući da nakon svega samo želi kući, dok su je cimeri smirivali. Čim je napetost prošla, a Nikolićeva shvatila šta je moglo da se desi zbog njihove svađe, spustila je loptu i rešila da popriča s dragim. Dejan je skočio na nju i počeo da je ljubi, što je ona oberučke prihvatila, pa mu je i uzvratila i usledilo je još jedno njihovo pomirenje.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Dejan samopovređivao. Nakon jedne od svađa s Dalilom tokom žurke razbio je glavu staklenom flašom i naneo sebi jezive povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Stojče

06.05.2022 13:26

Dejan, emotivno nezrela osoba, sklon nasilju prema sebi i samopovredjivanju, a produkciji upravo takvi trebaju, hleba (čitaj evra) i igara želeli ste, pa izvolite gledajte! A, narod, što krvavije to zabavnije, svi spremni za ludaru!

Odgovori 12 4