Sandra i Janjuš uhvaćeni nakon POMIRENJA u AKCIJI: Procurio snimak iz KOLA, pevačicine GRUDI kao dve TEMPIRANE BOMBE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.05.2022

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić i Marko Janjušević Janjuš u akciji u kolima!

Sandra i Janjuš uhvaćeni nakon POMIRENJA u AKCIJI: Procurio snimak iz KOLA, pevačicine GRUDI kao dve TEMPIRANE BOMBE! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Nakon pomirenja Sandre Čaprić i Marka Janjuševića Janjuša, na Instagram profilu pojavio se snimak iz kola, a njih dvoje su bili u zanosu i akciji. Naime, poznato je da su pevačica i bivši zadrugar prekinuli komunikaciju zbog njegove bivše devojke Maje Marinković, jer su uhvaćeni u noćnom provodu zajedno. 

Republika

Foto: ST/ V. Lukić, P. Divac, Instagram.com

Sandra Čaprić, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš

 

Međutim, portal Republika.rs pisao je o njihovom pomirenju, nakon što smo dobili fotku Sandre i Janjuša, a čak je i ova popularna pevačica priznala da su se pomirili, detaljnije o tome pročitajte klikom OVDE.

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Čaprić i Marko Janjušević Janjuš Instagram

 

Sada kada su se strasti stišale, Janjuš je na Instagram profilu objavio snimak sa Sandrom, koji je izazvao lavinu komentara.

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Čaprić Instagram

 

Sada je apsolutno svima jasno da su se njih dvoje pomirili i da su nastavili da se svakodnevno viđaju, ostaje nam da vidimo da li će Janjuš uspeti ponovo da šarmira Čaprićevu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading