DENIZ DEJM I GASTOZ U FILMU ZA ODRASLE: Poznati rijaliti igrači snimaju EKSPLICITNE SCENE INTIMNIH ODNOSA, Nenad će joj biti ROB koji će za NAGRADU uživati u NJOJ!

Autor:

Zadruga

05.05.2022

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni svi detalji intimne saradnje Deniz Dejm i Gastoza!

DENIZ DEJM I GASTOZ U FILMU ZA ODRASLE: Poznati rijaliti igrači snimaju EKSPLICITNE SCENE INTIMNIH ODNOSA, Nenad će joj biti ROB koji će za NAGRADU uživati u NJOJ!

Foto: printscreen/pinktv

Deniz Dejm nakon što je napustila je Zadrugu 5 donela je odluku da svoj život i posao nastavi u Srbiji. Kako je i pre ulaska u rijaliti imala razrađen biznis na Only fans platformi za odrasle, nastavila je da objavljuje eksplicitne snimke koji joj, kako je u nekoliko navrata govorila, donose veliku količinu novca, a ovaj put se odlučila na saradnju sa Gastozom koji će biti gost na njenom Only fans profilu gde će snimati eksplicitne sadržaje.

- Gastoz i Deniz su se bliže upoznali nakon njenog napuštanja rijalitija i odmah je među njima proradila neka hemija, dobra atmosfera i skontali su se na prvu - počinje izvor blizak Marinkoviću, i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

Deniz Dejm

 

- Ideja da snimaju sadržaj za Denizin Only fans došla je gotovo iz šale, ali kako su oboje vrlo ekstrovertni i otvoreni za eksperimentisanje u se*su, dogovorili su se veoma brzo. Plan je da Nenad bude gost na njenom profilu i da snimaju eksplicitni sadržaj koji bi uključivao i se*s. Deniz je otvorena za isprobavanje raznih fetiša, a Gastoz s tim nema nikakav problem. Kako bi se sve objavljivalo na njenom profilu koji je već jako dobro razrađen i ima bazu fanova i redovnih platiša, zaradu od klipova na kojima su zajedno uredno bi delili.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Marinković Gastoz

 

Iako je možda u prvi mah čudna kombinacija, izvor navodi da oni baš u tome vide uspeh zajedničkih snimaka.

- Deniz je oduševljena činjenicom što je Nenad mnogo niži od nje i smislila je nekoliko scenarija u kojima bi on trebalo da bude njen rob i glumi psa kog će da šeta na povocu, a kao nagradu trebalo bi da dobije seks sa njom. Gastozu se takođe dopada što jedno pored drugog ne deluju kao tipičan par i što njihova estetika zapravo ruši tabue - kaže izvor za Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading