Uhvatili smo Sandru i Đokića neposredno pre DRAME sa POLICIJOM: Evo kako se ponašaju kada su kamere isključene, bivši zadrugari u AKCIJI, spomenuli su i Janjuša! (PAPARACO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

03.05.2022

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do paparaco fotki Sandre Čaprić i Baneta Đokića neprosredno pre drame koju je pevačica proživela sa policijom!

Uhvatili smo Sandru i Đokića neposredno pre DRAME sa POLICIJOM: Evo kako se ponašaju kada su kamere isključene, bivši zadrugari u AKCIJI, spomenuli su i Janjuša! (PAPARACO)

Foto: Privatna arhiva, Instagram.com

Bivše zadrugare i pevače Sandru Čaprić i Baneta Đokića uhvatili smo neposredno pred dramu koju su proživeli. Naime, pevačicu je policija uhvatila zbog nepropisnog parkiranja u Beogradu na vodi, zbog čega su joj pisali kaznu, a mi smo uspeli da zabeležimo njih dvoje na popodnevnom ručku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Sandru Čaprić kaznila policija

 

Izvor koji je bio prisutan njihovom ručku otkrio nam je kako se Čaprićeva ponašala nakon što je dobila kaznu za parkiranje, kao i o čemu je razgovarala sa Banetom. 

- Bane i Sandra su došli u restoran nasmejani, a onda se odjednom pojavila policija, koja je njoj pisala kaznu za parkiranje. Mislim, tu je bilo krcato ljudi, Bane se našao u šoku, drama haos! Ona nije znala šta ju je snašlo, nije joj bilo prijatno, ali dobro, bilo je zanimljivo. Nakon toga su nastavili sa ručkom, naručivali su boga oca svega i svačega ikada, rasipanje i čist hedonizam - govori izvor za portal Republika.rs i dodaje:

 

- Čuo sam da su pričali o zajedničkom duetu, nastupima, počeli su sa nastupima, prave ludilo neko koliko sam čuo. U jednom trenutku je bilo priče i o ovom Janjušu, nešto su se domunđavali, pričali su oko tih pretnji, ali mi Sandra nije delovala nešto zabrinuto. Čitao sam baš kod vas na portalu o svemu što je Bane ispričao da dobija pretnje smrću koje su upućene njoj, ali njih dvoje su se ponašali kao da se ništa ne dešava. Sandri je non-stop zvonio telefon, sa nekim je pričala zabrinuto, ali nisam čuo o čemu, tako da ne mogu da tvrdim. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading