Bolesno! Huso više voli ZETA od rođene ćerke! Deki, ČEKAM te, KUJU šaljem u Crkvenicu!

Autor:

Zadruga

03.05.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huso Mujić žestoko je opleo o ćerki i njenom ponašanju, a bivšem zetu poručio da ga čega da izađe iz rijalitija.

Bolesno! Huso više voli ZETA od rođene ćerke! Deki, ČEKAM te, KUJU šaljem u Crkvenicu!

Foto: printscreen/RTVPink, ST/N. Madndić

Otac zadrugarke Dalile Dragojević Huso Mujić poslao je prekjuče za Bajram baklave na imanje da bi se podelile učesnicima, ali je preskočio ćerku, pa je najviše kolača namenio bivšem zetu Dejanu Dragojeviću! Huso je kasnije prokomentarisao da čeka da Dejan izađe iz rijalitija, a da je Dalili mesto u Crikvenici, gde živi Filip Car. Mujić je opleo po naslednici, pa ju je nazivao pogrdnim imenima, sve zbog toga što se pomirila s Carem.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Huso Mujić

- Poslao sam baklave svima koji slave u rijalitiju. Takav je red. Ja sam čovek od reči, a sad tvrdim da je moja ćerka ponovo dotakla dno jer se pomirila s Filipom. Ponela se kao prava kuja, više me ne interesuje šta radi. Dejan mi je kao sin, čekam ga da izađe iz rijalitija, a što se Dalile tiče, slobodno neka ide da živi s Filipom u Crikvenici! Ne znam ni šta bih joj rekao da je sada sretnem. Kad pomislim da se promenila, da je shvatila da je pogrešila, ona me demantuje i pokaže da je gora - rekao je Huso.

Republika

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić svađa zbog baklav

Kad su baklave stigle na imanje, Dalila i Aleksandra Nikolić ušle su u raspravu, a Dejan se držao po strani.

- Ja sam odmah Dejana pitala šta će da radi s poklonom, a onda je on mene pitao da li ću da jedem baklave. Klimnula sam glavom i rekla da mi ne pada na pamet da ih probam. Prosto, imam svoje razloge - počela je Aleksandra, a Dalila je prekinula:

Republika

Foto: youtube printscreen

 

 

Miljana moli Bebicu za još jednu šansu

Kada je videla da od pomirenja s bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom nema ništa, Miljana Kulić se vratila Nenadu Macanoviću Bebici, s kojim čeka bebu.

- Teško mi je, Bebice, nemoj da me ostavljaš, bebice moja slatka. Gde ćemo da spavamo? Nemoj da misliš da volim Zolu, ja se samo igram s njim u rijalitiju, tu pravih emocija nema. Nikad se ne bih vratila tom čoveku. Doneo mi je samo najgore. Ti i ja čekamo dete, moramo da budemo u dobrim odnosima. Neću da se svađam s tobom i zato te molim da mi daš još jednu šansu - pričala je Kulićka, a Bebica se premišljao.

- Ja neću dozvoliti da Aleksandra priča ružno o gestu mog oca. On je poslao baklave svim ljudima koji slave, a nije tajna da voli Dejana. On je dobar čovek, uvek je slao Dejanu svašta i nije išao s namerom da ikoga povredi. Njemu Aleksandra nije ni do nožnog prsta! Meni bi bilo normalno da, na primer, ostanem s Dejanovim ocem u kontaktu. To nije ništa strašno. Meni je Ljuba za Novu godinu rekla da će me otac podržati s kim god da budem, ali je jasno da ne podržava moj odnos s Carem.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević dobila poklone za Bajram

Na kraju rasprave ubacio se i Filip Car, koji nije mogao da sakrije da mu je krivo što je Dejan dobio poklon od Dalilinog oca.

- Bilo bi nenormalno da Huso nije poslao Dejanu ništa posle svega što su imali. Dejan i on su uvek bili dobri i oni mogu da ostanu prijatelji. On je njega uvek poštovao - rekao je Car, koji se rasplakao zbog toga što nema podršku Dalilinog oca, pa je stavio naočare da sve sakrije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading