SANDRU ČAPRIĆ UHVATILA POLICIJA: Pevačica napravila STROGI PREKRŠAJ, honorar od Zadruge mora da da državi! (FOTO PAPARACO)

Autor:

Zadruga

03.05.2022

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić danas je imala blizak susret sa organima reda.

SANDRU ČAPRIĆ UHVATILA POLICIJA: Pevačica napravila STROGI PREKRŠAJ, honorar od Zadruge mora da da državi! (FOTO PAPARACO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sandra Čaprić

Pevačica Sandra Čaprić uhvaćena je u saobraćajnom prekršaju danas, zbog čega je prvo dobila kaznu za parkiranje, a potom je odvedena sa lica mesta u pratnji komunalne milicije.

Republika

Foto: printscreen

Sandra Čaprić sa policijom

- Sandra je kažnjena, policija je došla kad je videla njena besna kola. Izgleda da joj je drago da potroši honorar iz rijalitija na kazne sa policijom! - govori izvor za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sandra Čaprić dobila kaznu

- Nije pravila veliku dramu, bila je bas fina i kulturna prema njima, dala je podatke i to je to, nije glumila ludilo neko kao što znaju da se estradnjaci vade na to da su poznati.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sandra Čaprić o kazni

Pozvali smo Sandru koja je prokomentarisala šta se desilo:

- Istina je, nisam napravila ne znam ni ja šta, nije kao da mi se ranije dešavalo ovo, ja mislim na svoju državu i dajem novac za državu (smeh). Platiću naravno, ne bežim od kazne, to je što je - rekla je Sandra za Republika.rs.

Kazna za ovaj prekršaj je 5.000 dinara.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading