Dejanova majka OŠTRO OSUDILA Aleksandru, pa BRUTALNO SPUSTILA Dalilu! Biljana bez KOČNICE, udarila na bivšu i sadašnju SNAJKU!

Autor:

Zadruga

02.05.2022

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević osudila ponašanje Aleksandre Nikolić.

Dejanova majka OŠTRO OSUDILA Aleksandru, pa BRUTALNO SPUSTILA Dalilu! Biljana bez KOČNICE, udarila na bivšu i sadašnju SNAJKU!

Foto: ST/Petar Divac

Dejan Dragojević je nakon razvoda od Dalile Dragojević odlučio da svoje srce izleči uz Aleksandru Nikolić, ali i ta veza puna je turbulencija i sukoba, te se mnogi pitaju da li će njih dvoje uopšte uspeti da opstanu po izlasku iz rijalitija. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

Na temu njihovog odnosa se oglasila i Dejanova majka, sa kojom je nakon pet godina uspeo da izgladi odnose.

- Ne dopada mi se Aleksandrino vređanje Dejana i mogu slobodno reći odvratne reči koje mu upućuje, da je klošar, bolestan ,debil.... Da ne nabrajam šta sve izgovara. Nijednom roditelju nije prijatno da to sluša, pogotovo ne meni, jer je Dejan odrastao kao maza i miljenik porodice, a ne kao klošar. Ako bude to ponašanje nastavila i van Zadruge mislim da Dejan neće tolerisati, jer je jednom prošao loše i neće sebi dozvoliti još jednu grešku - rekla  je Biljana za Pink, pa otkrila da li se slaže da njegov sukob sa Anđelom Rankovićem ima veze sa njegovom bivšom suprugom:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Biljana Dragojević o Dejanu Dragojeviću

- Sukob Anđela i Dejana nema veze sa Mujićkom, jer je Dejan i pre zbližavanja Anđela i Mujićke imao oštrije rasprave sa Anđelom. Što se tiče osećanja Dejana prema Mujićki, tu nema nista, čak mislim da mu se ona zgadila. Aleks nema razloga za sumnju, jer je Dejan tu priču sa bivšom završio. Skakanje po Caru mesecima i muvanje sa Anđelom u kratkom periodu mu je dodatno stvorilo gađenje i odbojnost prema Dalili Mujić. Tako da su sumnje otklonjene - priča Dragojevićka i ističe da je Nikolićeva razmažena:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Biljana Dragojević o Aleksandri Nikolić

- Što se tiče toga da Dejan misli da je Aleks razmazena, mislim da nije, nego je samoživa. Jedna mlada, vaspitana i kulturna devojka tu histeriju sebi ne bi smela da dozvoli. Ja imam ćerku i ne mogu zamisliti da bi se ona tako ponašala. Nadam se da će korigovati svoje ponašanje, jer mislim da na to nije dovoljno reci "Ja sam takva". Treba da se popravi, da bi sačuvala vezu nje i Dejana, ako misli da ostanu zajedno. Možda i on treba nešto kod sebe da popravi, ali ja nisam čula da je on vređa i ružno govori. Lepo se ponaša prema njoj, pa ne mogu da ga kritikujem na tu temu. Videćemo kako će se njihov odnos dalje odvijati. Ja sam tu da podržim ako valja, ako ne život ide dalje, što smo videli na relaciji Dragojević - Mujić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Vesna

02.05.2022 19:38

Koga je ova mogla da vaspita. DEJAN JE NEVASPITAN !

SvetlanaP

03.05.2022 07:57

@Vesna - Od kada joj Dudla vise nije snaja, ova pustila jezicinu. Nisi smela gospodjo da pisnes ranije, a sada bi za sve pare. Usput, da li primecujete da ona lici na Dudlu?

Dr "Frojd"

02.05.2022 19:46

Gospodjo, Vad sin je imao zenu koju nijedan normalan muskarac ne bi pozeleo. Isto to je i sa sadasnjom devojkom. Dakle , Vas sin opet pravi istu gresku po pitanju izbora partnerke.

mishell

02.05.2022 20:43

Biljana umjesto da bude zahvalna Aleksandri koja se maksimalno trudila oko njenog sina za kog kaže da je maza . Aleksandra ako je pametna treba ostaviti njenog sina koga ona nije vaspitala da poštuje svoju vjeru i da ga krsti, Huso ga okrenuo ISLAMU danas tumači Dini KURAN i kaže Aleksandri da jede Husine baklave sram da ga bude neka nauči OČENAŠ za svoju Krsnu Slavu