LJUBA KONAČNO RAZVEZLA JEZIK O DALILI: Ovo su svi čekali da čuju, osula paljbu - NIKO VIŠE NIŠTA NE MOŽE DA KAŽE DA JE OMALOVAŽI, PONIZILA SE SKROZ!

Autor:

Zadruga

01.05.2022

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba brutalno o Dalilinom pomirenju sa Carom!

LJUBA KONAČNO RAZVEZLA JEZIK O DALILI: Ovo su svi čekali da čuju, osula paljbu - NIKO VIŠE NIŠTA NE MOŽE DA KAŽE DA JE OMALOVAŽI, PONIZILA SE SKROZ!

Foto: Instagram/youtube.com/Zadruga Official

Ljuba Pantović se oglasila i osula paljbu po Dalilinom pomirenju sa Carem, pa otkrila da je sa Anđelom flertovala jer joj je bilo dosadno

- Ja ne znam više koji je Dalili đavo da se miri sa onim klošarom. Toliko samu sebe ponižava svojim postupcima, da više niko ništa ne može da kaže da je omalovaži. Izgleda da je skroz izgubila veru u sebe i samopoštovanje - rekla je Ljuba, pa progovorila o Rankoviću.

- Anđelo je meni apsolutno nebitan i dosadan lik koji se za Dalilu zakačio samo zbog priče i opstanka u "Zadruzi". Prvo mu se sviđa ona mala Ana, pa Viktorija, pa Rešićka, a sad Dalila… Daj šta daš, samo da se ostane u rijalitiju. Mada, za razliku od ostalih ne vređa žene i pristojno se ponaša, što je veliki plus.

- Dalili je bilo dosadno, verovatno, pa je prekraćivala sa njim, ali je koliko vidim bila na dobrom putu da opet uskoči sebi u stomak. Car se pomirio samo da bi nahranio sujetu i pokazao i Dalili, a i ostalima da može da je ima kad poželi i to, bez obzira šta da uradi. Samo da se "Zadruga" završi i da se Dalila dozove pameti - rekla je Ljuba za Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dr "Frojd"

02.05.2022 05:24

A , sta Dalila radi u Zadruzi 5 ? Radi sve , sve , samo da bi vrtela pricu i da bi bila u centru paznje , za sto bolji honorar i plasman . To sto je pokazala preljubu , sto je vredjala i tukla muza , sto se sexa sa ljubavnikom cak i u vreme svog praznika , sto se pljuje , tuce sa njim , sto laze o emocijama ... pa se opet sexa sa ljubavnikom, pokazala je nemoral i nedoslednost izgovorenog, i to sigurno nije za visok plasman . Zlo i naopako bi bili kada bi usla u prvih pet.

Odgovori 17 2
mishell

02.05.2022 11:21

Dalila je samo KUĆKA bez pedigrea IMA TJERANJE PSEČI NAGON ZA PARENJEM.

Odgovori 11 2
Kiki

02.05.2022 14:22

@mishell - Dalila je radodajka. Jadni su joj i babo i majka.