RADNA AKCIJA NA IMANJU: Takmičari u odelima i šlemovima sređivali dvorište, ZADRUGARI KAO LOPATARI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.05.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-učesnici su Međunarodni praznik rada proveli tako što su ulepšavali Imaginarijum, pa su pozirali pred objektivom Republike.

RADNA AKCIJA NA IMANJU: Takmičari u odelima i šlemovima sređivali dvorište, ZADRUGARI KAO LOPATARI! (FOTO)

Foto: E Stock

I ove godine zadrugari su na imanju u Šimanovcima obeležili Međunarodni praznik rada, pa su zasukli rukave da bi sredili dvorište. Oni su pred objektivom Republike pozirali kada smo ih uhvatili na pauzi za ručak, pa su bili obučeni u radna odela jer su okopavali i uređivali dvorište. Nosili su šlemove i radna odela, a pošto je bilo toplo, pravili su česte pauze, pa su sedeli pored bazena da bi se odmorili.
Dok je većina zadrugara radila da bi se dvorište ulepšalo, Dalila Dragojević je rešila, simbolično, da iskopa jamu, u koju je planirala da ubaci i pokopa pojedine zadrugare koji su joj stali na žulj.

Republika

Foto: E Stock

 

 

Rešićka krišom hranila Dejana

Prvomajski radovi nekima su posebno dobrodošli jer su se nakratko sklonili od celodnevnih emisija i programa. Sandri Rešić je ovo bila idealna prilika da napolju neko vreme provede sama s Dejanom Dragojevićem, s kojim je inače vrlo prisna. Rešićka je pazila da Dejan ne izgori na suncu, proveravala je da li je žedan, a u jednom trenutku je rešila da ga nahrani, pa mu je u usta stavljala grožđe. Dragojević se nije bunio, cela situacija mu je bila smešna, a ostali zadrugari su zadirkivali pevačicu aludirajući na to da pokušava Aleksandri da skine dečka.

Republika

Foto: E Stock

 

Šef parade predvodi ekipu


Sale Luks se tokom radne akcije prilično uneo u ulogu šefa, pa je komandovao zadrugarima u dvorištu. Luks je pozirao s cimerima, a kasnije je počeo da priča da su lenji.
- Ja sam šef parade! Pričam im da treba da rade, da ne zabušavaju, a oni svaku priliku koriste da sednu i odmaraju se. Nema hleba bez motike, a oni misle da presede ceo dan i zarade pare! To može ovamo unutra, kad smo u dnevnoj sobi, u dvorištu mora da se radi - šalio se zadrugar.

Republika

Foto: E Stock

 

 

Republika

Foto: E Stock

 

Ša preznojio Martinu

Nenad Aleksić Ša i Martina Petrović osamili su se u dvorištu jer im je prijalo međusobno društvo. Sklonili su se po strani, seli su na travu da bi ručali i odmorili se, pa su te trenutke iskoristili da pričaju o svojim osećanjima. Reper je Martini priznao da mu je simpatična, ali je ona bila direktna, pa je rekla da nije tip devojke koju Ša voli i da ne treba da se trudi da je obori s nogu. Oni su potom pozirali za naš list s osmesima.

 

Foto:  

Republika

Foto: E Stock

 

Radnici na pauzi za ručak


Posle grabuljanja i preznojavanja Aleksandra, Dejan, Mensur i Milica odlučili su da se odmore u hladu, pa su rešili da prezalogaje. Oni su poneli voće iz Bele kuće, pa su hranili jedni druge i razgovarali, a teme su uglavnom bila dešavanja koja su se odigrala tokom emisija. Dejan je zasmejavao zadrugare, pa je pričao da bi češće trebalo da sprovode radne akcije po dvorištu da bi se sklonili od haosa i ostalih zadrugara, a ostatak ekipe je podržao ideju.

Republika

Foto: E Stock

 

Aleks nabila Dekiju bananu u usta


Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević osamili su se tokom pauze za ručak, pa se prepustili perverzijama! Par je razgovarao o tome šta se prethodne večeri dešavalo u spavaćoj sobi, a s obzirom na to da su se celu noć ljubili, Aleks je opet sve demonstrirala. Ona je poljubila Dejana u obraz, zavodljivo ga gledala, pa mu je na kraju nabila bananu u usta! Ovu scenu videli su i ostali zadrugari, pa su svi prasnuli u smeh, ali Dejanu nije bilo baš prijatno!

Republika

Foto: E Stock

 

 

Republika

Foto: E Stock

 

Crnogorac u radnoj akciji


Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović bili su još jedan par na radnoj akciji, a zadrugara su cimeri prozivali što je sređivao dvorište jer je Crnogorac. Dejan i Sale Luks šalili su se s Mensurom govoreći da je njegovo da sedne u hladovinu i nadgleda kako se oni muče i okopavaju po dvorištu, pa im je pojasnio da je radoholik i da ne voli previše da se odmara.

Republika

Foto: E Stock

 

Dejan: Beži od mene, Aleks će poludeti

Kako se Rešićka u dvorištu nije odvajala od Dejana, on joj je šapnuo na uvo da se bar nakratko pomeri da Aleksandra ne bi ljubomorisala.
- Sandra, hajde, majku mu, idi malo kod Mensura! Aleks nas već gleda, ako bude videla da šapućemo, gotovi smo i ti i ja! Ona je mirna i tolerantna, ali ako poludi, ima da nas bije grabuljom - pričao je Dejan kroz smeh, ali to nije uplašilo Rešićku, pa je ostala kraj njega.

Republika

Foto: E Stock

 

Dalila: Već ste mi na lopati, sve ću vas pokopati

Dalila Dragojević najmanje je sarađivala s ekipom dok su sređivali dvorište, pa se osamila, a onda je našla kutak u kom je počela da kopa rupu. Dalila je u tišini napravila jamu, a onda je zadrugarima poručila da je se paze i da će sve da ih pokopa.
- Nisam raspoložena za druženje i zato sam se osamila. Treba mi samoća, a rupu sam iskopala jer su mi neki odavde već na lopati! Da ne bih bila nasilna, ovako sam ispoljila bes, a najbolje je da se svi sklone od mene. Sve ću da pokopam ako se naljutim - poručila je Dalila kroz kiseo osmeh, a zadrugari su se pravili da je ne čuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading