Zola odlučio da se POVUČE, progovorio o MIljaninoj TRUDNOĆI pa opleo po Bebici: Ako ovo radi iz koristi, on je MONSTRUM!

Autor:

Zadruga

01.05.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola progovorio o Miljaninoj trudnoći.

Zola odlučio da se POVUČE, progovorio o MIljaninoj TRUDNOĆI pa opleo po Bebici: Ako ovo radi iz koristi, on je MONSTRUM!

Foto: youtube printscreen

mhhhh

Lazar Čolić Zola odgovarao je na pitanja novinara, a izneđu ostalog i na pitanje o trudnoći Miljane Kulić.

- Malo je nezgodno i nezavidno da ja komentarišem. Mislim da nije moje da pričam o tim stvarima, ona je odabrala neke stvari u svom životu. Kada bih progovorio možda bih uticao na nju zato i mislim da je najbolje da ćutim. Ovo je njen život i treba ona da donosi odluke, ako je svesna svega. Ako ima emocije prema meni, sigurno bih nekako uticao na nju, zato mislim da je najbolje da se povučem - rekao je Zola i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zola i Miljani Kulić

- Ja sam u svojoj glavi neke stvari rešio, mozak mi govori da treba da se sklonim. Ne razmišljam više o prošlosti, svakako je sve i prošlo... Sada, kada je ona u ovoj situaciji, ne bih previše zalazio u te teme... Ipak je ona trudna sa drugim muškarcem, ne ide da ja pričam o emocijama... Previše je bolesno da bih ja to pravio još bolesnijim.

Čolić je dalje komentarisao ponašanje Nenada Macanovića i njegov odnos prema ovoj situacji.

- Ne znam šta su oni pričali kod kuće, znam samo šta smo mi pričali kada smo bili u najvećoj ljubavi. Nama kada se to desilo, pritisak njenih roditelja je učinio svoje i desilo se šta se desilo. Svi znaju da ja nisam bio za to... Ako nisu ovo planirali onda ovo nije u redu, ali ne bih davao etikete... - pričao je Zola, pa se dotakao Bebicinog mogućeg interesa od MIljanine trudnoće:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zola i Miljani Kulić i trudnoći

- Ne mogu da grešim dušu i da tvrdim da on ima neki interes. To bi mi bilo previše monstuozno, ali ako je on bio upućen u sve to, onda to nije normalno. Kada sam čuo za to, nasmejao sam se, bio sam posle u šoku... Ne znam... Zbunjen sam, ipak sam ja sa njom bio tri godine, čudan je osećaj.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading