IZBIO HAOS U DOMU MILJANE KULIĆ: Marija i Siniša OČAJNI ZBOG ćerkine TRUDNOĆE, ne žele ni da ČUJU za BEBU - ONA NIJE SPOSOBNA, NA LEKOVIMA JE!

Autor:

Zadruga

30.04.2022

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija i Siniša očajni zbog čerkine teudnoće!

IZBIO HAOS U DOMU MILJANE KULIĆ: Marija i Siniša OČAJNI ZBOG ćerkine TRUDNOĆE, ne žele ni da ČUJU za BEBU - ONA NIJE SPOSOBNA, NA LEKOVIMA JE!

Foto: printscreen rtv pink, ATA Images

Marija i Miljana Kulić

Miljana Kulić danas je uradila test za trudnoću koji je pokazao dve crtice, Miljana je ostala zatečena, dok je Bebica bio van sebe od sreće,

Miljanina majka Marija Kulić nije želela za medije da komentariše novu trudnoću svoje ćerke. Ona se javila na telefon vidno neraspoložena i uznemirena, a glas joj je bio iznemogao i promukao. Kada je čula pitanje o trudnoći svoje ćerke samo je spustila slušalicu, piše Blic.

Ipak, izvor blizak porodici Kulić, rekao je da je u Nišu navodno opšti haos, zbog novonastale situacije.

- Marija i Siniša su očajni. U njihovoj kući je opšti haos zbog Miljanine trudnoće. Ne mogu da veruju šta im je ćerka po ko zna koji put priredila. Za njenu trudnoću neće ni da čuju. Koliko god da vole Bebicu, jasno im je da sada nije trenutak da njih dvoje imaju decu. Miljana je na lekovima, nije psihički stabilna, brinu se kako će sve to da iznese - rekao je izvor blizak Kulićima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljubisa

30.04.2022 21:40

Sami ste krivi što šaljete bolesno dete u rijaliti,a drugo znate da je seksualno nezasita i stalno naskace na nekog.Nemoze pare a da nebude i pare i jare.