Miki Đuričić PONOVO NASRNUO na ženu, čeka ga opet DISKVALIFIKACIJA? Obezbeđenje jedva zaustavilo pčelara iz Kupinova! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.04.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Mikija Đuričića šokirao javnost!

Miki Đuričić PONOVO NASRNUO na ženu, čeka ga opet DISKVALIFIKACIJA? Obezbeđenje jedva zaustavilo pčelara iz Kupinova! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić obrušio se na Irmu Sejranić zbog uzimanja tuđih stvari, u ovom slučaju zbog stvari Milice Veselinović, pa je tom prilikom uletelo i obezbeđenje.

- Ne zanima mene Milica, ti si uzela nešto što je tuđe - rekao je Miki, pa je obezbeđenje odmah uletelo, jer je bacio ulje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić Zadruga 5 tuča

 

- Šta ti je, bre? Ja sam samo sklonila vodu - rekla je Irma.

- Je**m ti tatu u invalidskim kolicima, pa ti vidi traži mi sutra cigaru - rekao je Miki.

- Samo si čuo jedan deo rečenice, nisi čuo drugi deo - rekla je Irma.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Akademac

30.04.2022 13:35

Kakav pcelar, lazov nikada se nije bavio pcelama. On je obican probisvet koga treba smestiti u celiju zbog napada na zene. Ludak iz Kupinova.

Odgovori 10 3
Dr "Frojd"

30.04.2022 16:21

A sto bi Miki bio diskvalifikovan? Miljana bije Bebicu i , nikom nista. Bebica napusta Zadrugu par puta , sam se vraca , i , nikom nista. Milica vise puta bije , samara Mensura i, nikom nista. Dalila bije muza , bije i grebe Cara, i , nikom nista. Dalila bezi iz Zadruge 2 x , i , nikom nista .... Nemojte nekog da forsirate za favorita i da im prastate katastrofalne greske, a da druge diskvalifikujete za sitnice jer, narod sve vidi.

Odgovori 12 3