Anđelo se OMRSIO o Dalilin DONJI VEŠ: Procurio SNIMAK, PRODUKCIJA razotkrila aferu koja je sve šokirala, Matora priznala sve DETALJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.04.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković uhvaćen je u donjem vešu Dalile Dragojević!

Anđelo se OMRSIO o Dalilin DONJI VEŠ: Procurio SNIMAK, PRODUKCIJA razotkrila aferu koja je sve šokirala, Matora priznala sve DETALJE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prilog koji su zadrugari videli u emisiji "Gledanje snimaka" sadržao je flert Dalile Dragojević i Anđela Rankovića, koji su ispred Jovane Tomić Matore pričali o Dragojevićkinom donjem vešu. Dalila se sve vreme smeškala, a Anđelo je priznao da mu se sve dopada.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga

- Šta da kažem... Nismo pričali o donjem vešu, komentarisali smo pidžamu, on voli sa čipkom i sa svilom... - rekla je Dalila i postidela se.

- Ne samo donji veš, nego i ovu pidžamu... Više svile, manje čipke, to je ono što sam rekao Matoroj da mogu da znam šta je u glavi. Govorili smo o njenim spavaćicama. Sviđaju mi se - istakao je Anđelo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković Zadruga

 

- Ja sam u šoku. Anđelo već dva dana hukće, ja sam mislila da je zbog nečeg drugog. I sedim ja tu, namerno postavim pitanje. Ja sam mislila da me Anđelo sprda. Ali ta energija, to što rade, samo sam se posle okrenula, nisam mogla da verujem šta se dešava, ne verujem i dalje. Neće moći da izdrže, prenapaljeni su, previše se žele. Krenuli Anđelo ja ka hotelu, hteli malo da se sakrijemo i kaže meni Anđelo: "Znaš ono što si pričala o energiji, a ja nisam razumeo? E, pa tako mi je". Od suzdržavanja nema ništa. Da mi je neko rekao da će ovo da se desi... Mina i ja... Ne možemo da opišemo šta se dešava - rekla je Matora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora Zadruga

 

- Dolazi Anđelo u hotel, nije mu dobro, smeje se, ja mu mašem... Ne znam... Onda je on krenuo da priča, da mu nije jasno. Ja vidim da nije sav svoj. Tj. možda i jeste sav svoj, nego prosto možda nije imao sa kim to da iskaže. Kakva dva meseca i čekanje napolju... To će da se desi. Kad sam juče završiala trening, Dalila je imala istu reakciju kao Anđelo u hotelu - dodala je Mina.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Dr "Frojd"

30.04.2022 05:24

Daleko je on od zavodnika. Za pare , glumice ljubav 2 meseca sa onim odronom kojs glumi sta je "prezivela " u Zadruzi. . Smesno, jer, sama sebi je napravila sve to, da bi bila u centru paznje , da bi zaradila ogroman honorar. Sve radila po instrukcijama . On , najobicniji njanjavac, koji ne dri do reci.

Dr "Frojd"

30.04.2022 07:23

Neobjavljivanjem komentara koji nisu pozitivni za ovaj lik , i vi je forsirate za favorita. BLJAK ! Boze, moze li se ova zemlja zastiti od navale starleta , sponzorusa , amoralnih likova i kojekagvog sljama ...koji nadiru sa svih strana ?

Iva

30.04.2022 17:37

A sta kaze babo Huso