Miljana NAJSTRAŠNIJE izvređala Zolinu majku, JEZIVE uvrede zgrozile javnost: ZMIJURINA, ŽELIM JOJ SVE NAJGORE U ŽIVOTU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.04.2022

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić uputila je niz gnusnih uvreda na račun Zoline majke, Bose.

Miljana NAJSTRAŠNIJE izvređala Zolinu majku, JEZIVE uvrede zgrozile javnost: ZMIJURINA, ŽELIM JOJ SVE NAJGORE U ŽIVOTU! (VIDEO)

Foto: www.youtube/Zadruga Official, E/Stock

Lazar Čolić Zola je za crnim stolom prokomentarisao Milanu Miloševiću svoj telefonski poziv sa majkom Bosom koji je imao, što je iznerviralo Miljanu Kulić koja je na račun Zoline majke uputila najgnusnije uvrede

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem

- Videlo se da je iznervirala, verovatno je mislila na stvari koje su se izdešavale - rekao je Zola, a Miljana se ubacila.

- J*baću je usta k*rvinjska, ta k*rvetina što je gora od svih. J*bem je usta... Ona nema ništa, niti će imati.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zola o razgovoru sa majkom Bosom

- Moja majka je kraljica, ni u pozivu nije rekla ništa loše za nju, samo da se sklonim. - nastavio je Zola.

- Neka me se mane ta zmijurina, želim joj sve najgore i to će je stići. On se igra sa devojkom za koju zna da nije dobro i traži promene - dodala je Kulićeva.

- Moja majka nikad ne bi izgovorila neke stvari, a ovo je klasično vađenje. Svake godine ide ista priča i mene to ne interesuje, neću da joj uzvraćam i spuštam se na njen nivo. Ovo mi je primitvno da na ovaj način vodim konverzaciju. Majka me nije iznenadila - pričao je Čolić.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zola i Miljana svađa

- Što ti nije rekla da mi ne uzimeš novac? Je*em je usta smrdljiva, ku*vetina kojoj sam plaćala. Ona uzima novac da puni g*zicu njoj i ovom vepru - besnela je Miljana.

- Tvoji su digli ruke od tebe i poslali su te ovde da im zarađuješ pare. Ona nije bolesna, nego ima bolest za mojom k*tom. Ona se ugledala na njene i u ponedeljak pokazala kako to funkcioniše kpod njenih. U ponedeljak jedan, u utorak drugi. Jadan onaj kome si ti kupovala parfeme i plaćala struju. Ja bih pustio i ponija da mi iz*dka k*rac, ali nju ne mogu više. Ona zato gori. Ja kad je pogledam u oči, vidim svoj k*rac. Pokušava na sve načine da me vrati, ali ne može više, ne dozvoljavam. Ovo što mi vređa majku, govori o njoj, jer drugačije je kad smo mi bili zajedno. Jutros mi je upalal u krevet, rekla mi da lepo mirišem i krenula da me grize - dodao je Zola.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić o Bosi Čolić

- Ne znam je l' neko video čoveka koji ima samokontrolu kao Zola - ubacio se Car, a Zola mu je odgovorio:

- Njoj kad bih pružio to zadovoljstvo bio bih isti kao ona, možda i gori. Ona bi bila srećna, a ja poražen. Njoj bi najveća bol bila da ja imam bolji plasman od nje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dolores

26.04.2022 17:23

Bolesnica, na psihijatriju i van iz Zadruge.

Dr "Frojd"

26.04.2022 22:17

Zola je u pravu 100 % za sve sto je rekao