Dalilin PAKLENI PLAN će UNIŠTITI veliku ljubav Zadruge 4? Dragojevićka spremna da se OSVETI Dejanu, pa završila kod Karića! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.04.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević napravila je šok potez, koji je sve šokirao!

Dalilin PAKLENI PLAN će UNIŠTITI veliku ljubav Zadruge 4? Dragojevićka spremna da se OSVETI Dejanu, pa završila kod Karića! (VIDEO)

Foto: E-Stock

Stefan Karić i Dalila Dragojević

Dalila Dragojević nedavno je raskinula odnos sa ljubavnikom Filipom Carem, a odmah se bacila na pakleni plan, koji je šokirao mnoge. Naime, poznato je da je Dalila sa bivšim suprugom Dejanom Dragojevićem pobegla iz rijalitija ,,Zadruga 3", jer su zadrugari primetili da se zaljubila u Stefana Karića

Čini se da ni Dalila ne gubi vreme. Jedna fan stranica objavila je video nje i Stefana Karića, koji zajedno odlaze u WC.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić i Dalila Dragojević

 

Kako kažu, Dragojevićka je "provaljena" zašto ne juri i ne pati za Carem, zato što joj društvo pravi sin Osmana Karića.

- Jeste li primetili zašto Dalilu više car ne zanima, ona više i ne spava pred emisiju. Stalno u rehabu igra karata i pari oči na Osmanovog malog - piše u snimku.

Republika

Foto: Republika.rs

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

 

Da li je ovo Dalilin pokušaj da Stefanu rasturi vezu sa Jovanom Ljubisavljević, procenite sami, ali svi su primetili da se odjednom prešaltala na Karića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

26.04.2022 09:52

Sve za pare i radno mesto , a po instrukcijama.