Viktorija i Marko imali AKCIJU pred zadrugarima: Par u jakom ZANOSU NAKON BURNE SVAĐE, Osmakčić "menja brzine" i to na Vaskrs! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.04.2022

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Mitrović i Marko Osmakić prepustili su se strastima posle sukoba.

Viktorija i Marko imali AKCIJU pred zadrugarima: Par u jakom ZANOSU NAKON BURNE SVAĐE, Osmakčić "menja brzine" i to na Vaskrs! (VIDEO)

Foto: printscreen rtv pink

Marko Osmakić i Viktorija Mitrović imali su sukob ovog popodneva, ali su posle na sve zaboravili jer je pao intimni odnos.

- Hoću da vodimo ljubav - tražila je Viki.

- Ne mogu čoveče, boli me kožica, razvalili smo se. Ako je to jače od tebe, nauči da kad je žurka, da me pustiš, a ne kao krpelj - rekao je Marko.

Međutim, oni su ipak legli zajedno u krevet i pokrili se istim pokrivačem.

Odjednom su počeli sa "opasnim igricama", pa su počeli da se s***aju, iako je bilo ko mogao da ih vidi. Marko je počeo sporo, pa je ubrzao tempo.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

24.04.2022 20:08

Ovo si dve stoke koji ne mogu da kontrolisu nagone. A, ona smrdlja , lepu sliku o sebi ostavlja kcerci , babi i dedi . Prica da je silovana . Ha, ha, ha ...