Banetu Đokiću za Vaskrs se desilo ČUDO koje nije očekivao: Pevač pakuje kofere i napušta Srbiju, a evo sa kime će provesti noć! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

24.04.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Đokić za portal Republika.rs otkrio je tradiciju koju neguje za Vaskrs, ali i sa kime će provesti noć.

Banetu Đokiću za Vaskrs se desilo ČUDO koje nije očekivao: Pevač pakuje kofere i napušta Srbiju, a evo sa kime će provesti noć! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Privatna arhiva

Bivši zadrugar i pevač Bane Đokić za portal Republika.rs otkrio je kako provodi najveći hrišćanski praznik - Vaskrs. Đokić je otkrio i tradiciju koju neguje iz godine u godinu, pa nam je otvorio i deo svog vaskršnjeg carstva. 

Đokić je odlučio da nakon Vaskrsa spakuje kofere i napusti Srbiju, a uputiće se ka Grčkoj, odnosno Atini, gde će proslaviti mamin rođendan i to već za nekoliko dana, odnosno za prvi maj. 

Republika

Foto: republika.rs

Bane Đokić

 

- Uglavnom u krugu porodice dočekujem Vaskrs i sa voljenom osobom, radujemo se svi ja sam i dalje kao malo dete, kao što možete videti imam i vevericu sa kojom se zanimam, ali to ne znači da sam i ja ,,veverica,, u životu…(smeh) Planiram da odem za Atinu i tamo ostanem naredne dane, da dočekam i proslavim mamin rođendan prvog maja, svima želim srećan Vaskrs, vašim čitaocima i portalu Republika.rs Histos vaskrse - izjavio je Đokić za naš portal. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading