JELENA PORUČILA ZORANI: Ubila bih se da imam ćerku kao što si ti!

Autor:

Zadruga

05.01.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović i Zorana Stefanov žestoko su se pokačile. Naime, Zorana nije htela da pusti Jelenu u kupatilo, a sve to jer je mlada pevačica htela da se "osveti" Golubovićevoj jer je, kako kaže, zbog nje morala da se kupa u hladnom kupatilu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Golubović

- Pomeri se odmah da te ne polijem. Neću da te pustim da uđeš zato što si retardirana debilka i zbog tebe sam se sinoć kupala u hladnom kupatilu. Mrš, govedo, ajde, pomeri se. Ja ću sada da operem posteljinu - rekla je Zorana Jeleni, ali joj rediteljka nije ostala dužna.

- Pomeri se i pusti me da uđem. Ubila bih se kad bih imala ćerku kao ti. Da si ti imala ljubav u detinjstvu, ne bi sada patila i bila takva. Kad nemaš ljubav u detinjstvu, ne možeš to nikako da nadoknadiš - odbrusila joj je Golubovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mila

05.01.2018 07:33

I ja bih se ubila da imam kcerku kao sto si ti. Sa 38 godina si debil sa mozgom od 10 godina. Nemas nista u zivotu, osim ucesca u rijalitijima. Zelis da se ostvaris kao majka, a daj boze da te ikada iko ozeni, jer ne verujem da ce tako neuracunljivu, razmazenu, prljavu, neurednu, lenu....... pozeleti bilo koji muskarac pored sebe.

Ljubica

05.01.2018 17:45

Dve pristakuse