KO TEMPIRANE BOMBE! Zadrugari ni na Vaskrs ne mogu očima da se gledaju: CAR OKUPIO SVOJE ZEČICE, MIKI SE OMRSIO, MENSUR KO NA ROBIJI!

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

24.04.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-učesnici su se neposredno pred fotografisanje svađali, urlali i pretili da će se jedni drugima svetiti, ali su na probleme zaboravili kada je došla ekipa Republike.

KO TEMPIRANE BOMBE! Zadrugari ni na Vaskrs ne mogu očima da se gledaju: CAR OKUPIO SVOJE ZEČICE, MIKI SE OMRSIO, MENSUR KO NA ROBIJI!

Foto: E-stock

Pravoslavni Vaskrs obeležava se i ove godine u Beloj kući, pa su šarenilo jaja i vaskršnja dekoracija pomirili zavađene parove i bivše prijatelje, ali samo nakratko! Uprkos prazniku, zadrugari su se neposredno pred fotografisanje svađali, urlali jedni na druge i pretili da će se jedni drugima svetiti, ali su na probleme zaboravili kada je došla naša ekipa.
Pred objektivom Republike zadrugari su pozirali s dekoracijama, a neki su doneli važne odluke vezane za promene u životima, koje planiraju da ostvare čim se završi "Zadruga 5", koja i dalje obara sve rekorde gledanosti.

Foto: E-Stock

Aleksandra Nikolić, Dalila Dragojević i Mina Vrbaški

Ljute rivalke izazvale jedna drugu

Aleksandra Nikolić i Dalila Dragojević jedva su dočekale da pred našim objektivom Dejanu Dragojeviću polupaju jaja, pa su se na trenutak udružile da bi mu se osvetile za sve svađe koje su imali u rijalitiju. Aleksandra i Dalila su se izazvale na dvoboj čim su izabrale jaja, pa su se nameračile da poraze Dejana, koji se, kad je shvatio koliko su se zadrugarke nameračile da ga poraze, samo prepustio, pa je počeo da se smeje.

- Evo, opet mi se sprema pakao! Vidim da hoće da me razlupaju, ali oprostiću im! Praznik je - kratko je prokomentarisao Dejan, dok su Aleks i Dalila bile skroz ozbiljne.

Foto: E-Stock

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević Zadruga 5

Mensur u sendviču sa sadašnjom i bivšom

Foto: E-Stock

Mina Vrbaški, Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović ljubavni trougao

Mensur Ajdarpašić našao se u nebranom grožđu jer je njegova bivša devojka htela da pozira s njim i njegovom devojkom Milicom Veselinović, pa je nakratko pobesneo. Mina je Mensura prvo provocirala rečima da mu Vaskrs neće biti isti bez nje, ali Veselinovićka nije htela da nasedne na provokacije, pa je rekla da bez problema može da sedne pored njih jer se ne plaši da će da joj otme dečka. Mensur je na kraju ipak pristao da se nađe u sendviču, pa je namrgođen ispozirao sa Minom i Milicom.

Nevena Miljani otela Zolandera!
Nevena Savić iskoristila je svađu Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić da mu se ponovo udvara, pa ga je zgrabila za ruku da bi se slikali za praznik. Nevena je Zolu pitala da pokušaju ponovo i da će, ako ostanu zajedno, iduće godine da mu ofarba jaja! Zola je odmah počeo da se smeška, pa su se dogovorili da se prave kao da se taj razgovor nije desio jer, ako Miljana sazna za sve, desiće se karambol.

Ša Taru zamenio Sanjom

Foto: E-Stock

Sanja Grujć, Nenad Aleksić Ša

Reper Nenad Aleksić Ša u međuvremenu se zbližio sa Sanjom Grujić, pa je s njom pozirao za Vaskrs, kao što je prošle godine s bivšom devojkom Tarom Simov! Ša je rekao da mu prija Sanjina energija, pa se našalio i rekao da će Tara opet da se vrati u rijaliti kad bude videla fotke na kojima su zajedno.

- Evo, sad znate šta će da se desi posle Vaskrsa! Tara će da vidi da sam super sa Sanjom, pa će da uđe i ponovo nastavljamo da se bijemo, tamo gde smo stali. Sad mi pravite problem, ali valjda neće da poludi. Ipak je praznik - rekao je Ša.

Miki se omrsio na Vaskrs s Irmom

Foto: E-Stock

Miki Đuričić, Irma Serjanić

Miki Đuričić spario se sa Irmom Sejranić, što je zadrugarima bilo smešno s obzirom na to da je pre nekoliko godina na ovaj praznik napravio skandal sa Nadeždom Biljić, s kojom je imao seks na imanju. Irma je odmah to prebacila Mikiju, koji je zamolio da mu to ne pominje jer se, u suprotnom, neće slikati, a usput pokušava da zaboravi na dešavanja iz prošlosti.

Cara opkolile njegove zečice!

Foto: E-Stock

Dalila Dragojević

Filip Car najbolje se proveo tokom fotografisanja za Vaskrs jer je uspeo da okupi sve svoje zečice! On je uspeo da natera Dalilu Dragojević, Aleksandru Nikolić i Minu Vrbaški da poziraju zajedno s jajima, pa se potom udaljio i samo dobacivao. Car je zadrugarke nazvao svojim zečicima, pa je rekao da one ne mogu bez njega iako glume da im nije stalo.

Foto: E-Stock

Aleksandra Nikolić Dalila Dragojević Mina Vrbaški

Bebica izvisio za praznik, Miksi u zanosu sa Zolom
Miljana Kulić rekla je da ne može da bude neiskrena prema Bebici, pa mu je otkrila da se ipak vraća bivšem dečku Zoli! Ona je rekla da sa di-džejom iz Dervente hoće da provede Vaskrs, a da se Nenadu vraća čim praznik prođe. Bebica je posle toga bio utučen, nije mu bilo ni do čega, pa se Nišlijki nije obraćao neko vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading