NAJVEĆE ZLO si doveo u krevet! Mensurova podrška oplela po Milici, zadrugaru ove reči ODZVANJAJU u uhu (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.04.2022

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić dobio je opasne reči od svoje podrške koja ga je osudila zbog veze sa Milicom Veselinović.

NAJVEĆE ZLO si doveo u krevet! Mensurova podrška oplela po Milici, zadrugaru ove reči ODZVANJAJU u uhu (VIDEO)

Foto: printscreen rtv pink

Zadrugari su večeras dobili pozive od najbližih, a Mensur Ajdarpašić je razgovarao sa izvesnom Almom, koja mu je prenela poruke majke i brata, a tiču se njegove devojke Milice Veselinović.

- Alma je. Sve ćeš do groba da nas dovedeš. Šta to radiš neku noć? Gde su granice tvog ponašanja? Volim te kao sina, svedok si. Sve što ti kaže mala je laž, to je zlo od deteta. Najveće zlo si doveo u krevet. Sve što je Mina rekla je tačmo, molili smo je da se pomiri, jedina je imala pristup. Sve ti je smešteno od Tomovića, pa da ti dođe u krevet. Zar možeš da budeš toliko navan? Mina te je branila šakom i kapom, sramota je da se tako ponašaš prema njoj. Išla je po emisijama, branila te je, bruka je i sramota to što radiš. Nemoj da praviš sebi teorije zavere. Ko god se približi, manipuliše sa tobom i da nemaš kontakt. Pozdravili su te Ardijan i majka. Ardijan je rekao da taq mala za sve vremena prestane da ga uzima u svoja glibava usta i vašu majku. Majka ti je rekla posle razgovora da odmah napustiš krevet. Ja sam ti druga majka, znaš koliko sam se dala za tebe. Ti si postao predmet sprdnje - rekla je Alma Mensuru, koji joj je odgovorio:

Foto: printscreen rtv pink

Mensur Ajdarpašić razgovara sa podrškom

- Nema veze, neka se sprdaju. Mene to ne zanima.

- Ko si ti? - upitala je Alma.

- O ovome smo mogli da pričamo po izlasku - rekao je Mensur.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Milica Veselinović, sa njom je Mensur u vezi

- Pripremi se da istinu podneseš muški, to ti mogu kao savet dati. Sedam meseci glumiš bebisitera, nekoga prevaspitavaš i daješ akcenat. Vas dvoje imate različite vrednost. Za njenu majku je normalno da devojka sa 13 godina ima se*ualne odnose. Kad vidiš njene slike sa 14 godina, biće ti zlo. To više niko ne može da gleda. Provedi tri dana sam, razmisli o svemu, ne treba da se vezuješ ljubavno - nastavila je Alma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading