Rešićeva bila LJUBAVNICA OŽENJENOM pevaču, otkrivene sve PORUKE: Jelena Batos raskrinkala Sandru, pa otkrila LAŽI Nenada Aleksića Ša, ISTINA o kojoj svi bruje! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

22.04.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Batos progovorila je o aferi Sandre Rešić sa poznatim pevačem, iznela sve detalje o lažima Nenada Aleksića Ša!

Rešićeva bila LJUBAVNICA OŽENJENOM pevaču, otkrivene sve PORUKE: Jelena Batos raskrinkala Sandru, pa otkrila LAŽI Nenada Aleksića Ša, ISTINA o kojoj svi bruje! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Bivša zadrugarka i preduzetnica Jelena Batos za portal Republika.rs odlučila je da progovori o svim aferama iz rijalitija ,,Zadruga 5". Njen odnos sa Nenadom Aleksićem Ša doživeo je vrhunac prošle sezone, kada se otkrilo da su njih dvoje imali aferu kratkog daha, bar po reperovoj priči. 

 

 

Međutim, to nije sve, nakon kraja četvrte sezone, Jelena i Ša postižu dogovor, a portal Republika.rs došao je do ekskluzvine glasovne poruke između njih dvoje, gde on potvrđuje njihov dogovor. No, nakon što je prekršio, Jelena je odlučila da progovori o svemu, ali i o Sandri Rešić, koja je imala aferu, odnosno bila ljubavnica oženjenom pevaču. 

 

 

Nenad Aleksić Ša je prekršio dogovor!

- Iskreno, ne znam, ova tema mi je dosadila, toliko pitanja mi dolazila o tome, ja bih volela da kažem da nemam komentar na to, ali on mene stalno spominje. Dobijam klipove od fanova da me spominje, ne znam zašto to radi. Dogovorili smo se da ništa ne govorimo ni lepo, ni ružno o jedno drugom. Ja ništa nisam radila, on kada je ušao, ja sam mu poželela svu sreću. Imao je neke svoje teme, nije me spominjao, dok nije Tara izašla i dok oni nisu počeli da mu govore da se ugosio, e onda je on počeo mene da spominje. Ne mogu da kažem da me pljuje, ali ja moram da se odbranim od njega, jer nisam slagala, kako je on govorio. Nisam više mogla da ćutim, on je na televiziji i to gledaju svi i onda će narod početi da veruje. Narod mi je slao da sam počela da lažem, ja nemam medijski prostor da odgovorim na to. Došla sam ovde, rekla sam da neću da ga spominjem, ali noć pre nego što sam otišla na RED, kada sam snimala televiziju, tu noć je sedeo sa mislim da su bili Ana, Car i Mina, on je opet počeo da priča kao da sam devojka koja je nakon jednog pića, ušla u rijaliti kao njegova bivša devojka, pa je menjao priču, ali najbitnije je da se mi poznajemo, 16 godina se poznajemo. Ti si imao priliku da pročitaš par poruka, ja kada sam ulazila u Zadrugu ušla sam sa prijateljskim ciljem. Kada sam ga videla kako plače, da uništava svoju karijeru, tokom kojem sam i ja bila tu i podržala sam ga, jednostavno sam htela da mu otvorim oči - govori Jelena za Republika.rs i dodaje:

- Ja od ovoga nemam koristi, niti živim od medija, niti naslova. Mislila sam da ću ga probuditi, osvestiti, ali on me je nazvao da sam lažov. Okej, jeste se on izvinio, zakopali smo ratne sekire, ali on i dalje nastavlja mene da spominje unutra. Prvo sam mislila da je skrenuo skroz, ali sam posle shvatila, a imam i ja neke informacija da on i te kako zna šta se napolju dešava, načuo je da ja odgovaram na njegove provokacije i on jednostavno nastavlja da bi imao neku temu. Pare su mu jako bitne i šta ćemo, ajde da udarimo po Jeleni. 

Sandra Rešić i afera sa poznatim oženjenim pevačem!

- Ta tema me je baš povredila, na Sandru nisam bila spremna. Ja sam neko ko čita brzo ljude, kada sam ulazila, Sandra je bila osoba sa kojom sam ja sklopila lep odnos u kući, to prijateljstvo i nastavilo i kada smo izašle iz Zadruge. Ona je mene stalno ispitivala kakva je slika o njoj, zbog toga što je branila vezu Ša i Tare, sada je stala na Dejanovu stranu da bi se oprala. Pojavila se jedna osoba koja mi je poslala te neke dokaze i tako dalje, informacije, da je ona bila ljubavnica nekome, još svašta toga nešto. Ja kao drugarica sam se obratila njoj i rekla joj sve i da ugasi to. Ona se meni zahvalila, ona je mene sve vreme zvala, pisala mi da pitam tu osobu to i to, da mu pretim, da mu kažem da Sandra poznaje jako opasne tipove u Beogradu, da će mu poslati ljude, žena mi je sve i svašta pisala, ja sam joj rekla da ne želim da se mešam u to. Bila sam tu za nju, to se rešilo i ugasilo se, ona je rekla da on neće ući u Zadrugu, da će ona uraditi sve da ne uđe - govori Jelena za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

Jelena Batos

 

- Da, ali ne smem da kažem o kome se radi. Ja ne bih pričala o tome nikada, da ona nikada nije mene spomenula. Ja sam ispala prijatelj, ja sam ovo mogla da dam novinarima, ali sam se drugarski postavila prema njoj. Mene je Sandra blokirala na Vacapu i Vajberu, misleći da će sve nestati, ona nije znala da ja imam Bekap aplikacija, i onda se sve u mom telefonu se kopira, tako da je sve to sačuvano, ja sam neke stvari i otkrila, da će ga ona tužiti. Ona uzima od Sanje Stanković haljine, ne vraća joj, zove je i plače joj, da bi ušla u Zadrugu i rekla: ,,Ja nisam Sanja Stanković da plačem na doku", i druge zadrugare je pominjala. Ona je svima zabola nož u leđa, svim prijateljima. Ona je mene napravila nekom psihopatom unutra, to me je baš povredilo, ja to nikada ne bih nijednoj ženi uradila. Sandra, kada sam iznela sve naše prepiske i snimke što smo ona i ja pričale, meni su se ljudi javili, prijatelji, porodica, to što je ona meni uradila, to nije ništa šta je drugima radila!

- Sandra je htela da se vide, izneo je on to u Zadruzi. Svi ti prijatelji, te drugarice, ko se sa njom druži?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading