DEJAN PROSI ALEKSANDRU NA VASKRS! Dragojević naručio prsten od brata Davida, a Dalila KIPTI OD BESA

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

21.04.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević saopštio je da će zaprositi Aleksandru Nikolić na Vaskrs.

DEJAN PROSI ALEKSANDRU NA VASKRS! Dragojević naručio prsten od brata Davida, a Dalila KIPTI OD BESA

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Zadrugar Dejan Dragojević rešio je da zaprosi devojku Aleksandru Nikolić i to na najveći hrišćanski praznik Vaskrs! On tvrdi da je sada siguran da može u budućnosti da zamisli zajednički život s Aleks, pa je poručio bratu Davidu da do praznika spremi skupoceni prsten i da ga donese na imanje.

Foto: instagram.com

Dejan Dragojević prosi Aleksandru Nikolić

Kad je Dejan završio izlaganje, zadrugari su njegov plan pozdravili aplauzom, a dok se Nikolićka smeškala, ovo je najteže palo Dragojevićevoj bivšoj supruzi Dalili, koja je namrgođeno gledala u njegovom pravcu.

Foto: printscreen rtv pink

Dalila Dragojević Zadruga 5

- Doneo sam jednu važnu odluku, mislio sam da sve dogovorim s produkcijom da bismo sve iznenadili na dan praznika, ali ne mogu da čekam! Planiram da za Vaskrs zaprosim Aleksandru. Brate Davide, ako gledaš sad ovo, spremaj polako prsten! Neka bude najskuplji na svetu, ti već sve znaš! Dogovori se sve s produkcijom, ispoštuj sve što oni kažu, pa da verim Aleks. Probaću da je zaprosim, pa ćemo da vidimo da li će da pristane - rekao je Dejan, a kad je video kako ga Dalila gleda, rešio je da pojasni da to ne radi njoj u inat:

Foto: printscreen rtv pink

Dalila Dragojević bila je u braku sa Dejanom

- Vidim da me ovde neki gledaju popreko, pa moram da pojasnim neke stvari. Ne radim ovo zbog rijalitija ili nekome u inat. Radim ovo jer osećam da s Aleksandrom mogu da imam budućnost. Otkako smo zajedno, ona je pokazala da možemo da funkcionišemo zajedno. Ja sam fenomen u ovom rijalitiju. Kad je bila prva Zadrugovizija, bio sam sa ženom, kad je bila druga, razveden. Na trećoj sam bio ponovo sa ženom, a evo sada sa devojkom. Pa to nema nigde!

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Aleksandra Nikolić će biti zaprošena

Aleksandra nije skidala osmeh, a kad je voditelj Milan Milošević podigao da sve prokomentariše, uspela je da izusti samo da se raduje.

- Ne znam šta da kažem, malo sam zatečena posle Dejanovog govora. Ne znam da li stvarno misli sve što je rekao, ali ako je tako, ja jedva čekam Vaskrs! On i ja smo iskreni jedno prema drugom, mogu da zamislim život s njim i volela bih da tek po izlasku odavde vidimo kako se slažemo. Mislim da će naš odnos samo da bude još bolji - rekla je zadrugarka.

Foto: twitter zadruga

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević u krevetu

Posle planiranja veridbe Aleksandra i Dejan ponovo su imali svađu, ali su uspeli da reše nesuglasice čim su otišli u spavaću sobu da se maze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading