On me NIKADA NIJE VOLEO: Dalila i Car otvorili karte nakon raskida! Zadrugari tvrde da će se Dragojevićka i Flilip POMIRITI

Autor:

Zadruga

21.04.2022

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević i Filip Car opširno analiziraju svoj odnos, evo kako

On me NIKADA NIJE VOLEO: Dalila i Car otvorili karte nakon raskida! Zadrugari tvrde da će se Dragojevićka i Flilip POMIRITI

Foto: printscreen rtv pink

Dalila Dragojević Filip Car

Dalila Dragojević i Filip Car otvoreno su razgovarali o njihovom burnom odnosu.

- Da li si uopšte voleo Dalilu? - postavljeno je pitanje za Cara.

- Ne zanima me, nisam video sestru dve godine, danas joj je rođendan, najiskrenije mi nije ni u malom mozgu. Više nemam potrebu ni da je uvredim. Više ne može da me isprovocira - odgovorio je Car.

Foto: printscreen rtv pink

Filip Car Zadruga 5

- U njihovoj raspravi se vidi da tu ima emocijam, gori tu vatra. Oni su se posle žučnih rasprava mirili, Car mi je rekao pre 10 dana da je tek sada voli... Oni su ozbiljne reči rekli jedno drugom, i prelazili preko toga - rekao je Lepi MIća.

Foto: printscreen rtv pink

Dalila Dragojević rijaliti zvezda

- Ja stojim pri svom stavu da me nikada nije voleo, to je dokazao iz odnosa u odnos kad je uskakao u druge kreveta. Mi smo jutros ušli u raspravu jer je Matori rekao da joj ja nisam prijatelj. On želi da okrene ljude koji me vole protiv mene. Priča ljudima da sam ja loša i zla. Što se tiče kreveta, on je stao pored i prozvao me, ja sam mu rekla da li hoće da me poljubi, on kao:"Ne, ne". Ja znam kako je to bilo, a to što drugi pričaju druge teorije to je njihovo, sve mi je postalo prejadno. Ovo što priča sada da sam mu se zgadila, ja to verujem, verujem da me nikada nije gledao posebnim očima... Ja se više neću miriti sa njim, drugi put sam mu prešla preko nekih stvari, ali više ne. On je moj najveći neprijatelj. To nikad nije bila ljubav - rekla e Dragojevićka.

- Ona mene žacne i ja se iznerviram. Ja sam pričao sa Đedovićem o njoj, živeli smo 7 meseci ovde, ja ću da komentarišem jer se osećam prozvano. Danas mi je težak dan jer mi je sestri rođendan. Ja kada upalim mod rasprave ja mogu to da radim tri sata - rekao je Car.

Foto: printscreen rtv pink

Dalila Dragojević o Filipu Caru

- Ja mislim da ništa nije rešeno ovde, pustiću da to tako prođe i ja mislim da ne bi ulazili u raspravu da nema emocija - kaže  Anđelo.

- Ne, ovo nije ljubav, niko u to ne može da me ubedi, ja se ne slažem sa tvojim mišljenjem - dobacila je Dalila.

- On je tebi svašta uradio, ulazi u odnos bez emocija, on je takav -zaključio je Anđelo.

- On je pre deset dana rekao da ima emocije prema tebi. Ti si njega pustila da vodi vezu, ti si sama rekla da si se klela na vezu - tvrdi Lepi Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading