BIVŠI ZADRUGAR NAPUŠTA SRBIJU: Šok obrt u domu Nenada Lazića, evo šta ga je NAVELO NA OVAJ POTEZ! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.04.2022

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lazić se oglasio za Republiku i otkrio planove

BIVŠI ZADRUGAR NAPUŠTA SRBIJU: Šok obrt u domu Nenada Lazića, evo šta ga je NAVELO NA OVAJ POTEZ! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Nenad Lazić

Nenad Lazić, bivši zadrugar i popularni tiktoker se na neko vreme povukao iz javnosti jer je odlučio da slobodno vreme posveti svojoj porodici, te da uspostave bolje odnose koji su se poljuljali njegovim učešćem u popularnom rijaliti, kao da se skloni od hejtera koji su sve češče počeli da mu prete po društvenim mrežama, a čini se da mu to dobro jako dobro ide.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

 

Posvetio se porodici do te mere, da je počeo da pomaže u kućnim poslovima, te se svako malo na njegovim storijima može videti neki novi recept za kolače u kojima je kako on kaže postao maher. Pored toga se fokusirao na njegov primarni hobi Tik Tok gde su mu lajvovi i komunikacija sa fanovima postali svakodnevica, a i kako on tvrdi i solidna zarada, koju planira da uloži u luksuznu proslavu svog rođendana, a i puta na kom bi se odmorio od svega i pripremio za buduće poduhvate koje priprema. 

Zadrugar se užurbano priprema i za Vaskrs pa je za Republiku otkrio kako će izgledati praznik u njegovom domu:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

 

- Veliki petak u mojoj porodici je prelep, s obzirom na to da mi je došla baka, a i tetka koje dugo nisam video, pa nam je atmosfera jos lepša i crvenija, imaćemo pravu prazničnu gozbu. Ja volim da kuvam, tako da ću se umešati i  tu. Baka će praviti sarmice od vinove loze, majka i tetka će praviti razne poslastice u kojim uživa cela naša porodica. Ja ću se uhvatiti slatkiša u tome sam najbolji. Zaista lepa atmosfera, i konačno smo svi zajedno tako da će nam veliki petak i Uskrs proći u prelepoj i idiličnoj atmosferi, i ostaće nam kao jedna veoma lepa uspomena- rekao je Neca, pa otkrio da novac koji je zaradio od Zadruge planira da uloži u proslavu rođendana, te da mu je sad glvni izvor prihoda Tik Tok:

- Shodno tome, da su mi moji trenutno prioritet, odlucio sam da više vremena posvetim porodici.  Što se tiče tiktoka, to mi je trenutno najveća zanimacija i najzanimljiviji metod da dođem do brzog novca ali i da ostanem sa svojom podrškom u kontaktu koja se konstantno trudi i da me usreći i pomogne u teškim momentima. Generalno, odlučio sam da od novca koji sam zaradio u Zadruzi slavim rođendan i to će biti nezaboravna žurka i planiram da malo otputujem da se odmorim od svega. S tim da imam veliku podršku iz Švedske, Italije, Austrije, Švajcarske, možda posetim neke od tih zemalja ili pak odem u Tursku jer mi je to trenutno najzanimljivija turistička lokacija- zaključio je Neca za Republiku!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading