Taki PROGOVORIO o Maji i novom DEČKU pa osuo po BIVŠEM ZETU: Ponaša se RUŽNO i NEMOĆNO!

Autor:

Zadruga

21.04.2022

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković otkrio detalje Majinog ljubavnog života.

Taki PROGOVORIO o Maji i novom DEČKU pa osuo po BIVŠEM ZETU: Ponaša se RUŽNO i NEMOĆNO!

Foto: Republika.rs/O.B.

Otac Maje Marinković, Taki Marinković postao je najpoznatiji rijaliti tata, koji ''Zadrugu'' pomno prati i kada mu ćerka nije u Beloj kući, te uvek ima neki komentar na dešavanja. Za početak Taki nam je otkrio da li Maja ima novu ljubav.

Republika

Foto: Republika.rs

Taki Marinković progovorio o Majinom ljubavnom životu

- Ne znam da li ona ima novu ljubav, je l' ima nekoga? Ona jeste srećna, ali neće da mi kaže ništa, mi ne pričamo o tome. Ja nju nikada nisam video ni sa jednim dečkom, osim onoga što je bilo na televiziji, ali to je nešto sasvim treće, evo i Sanja je poklekla, znači to je tamo skroz drugi svet, pljuvala je sve i na kraju i ona pade - iskren je Taki.

Republika

Foto: Republika.rs

Taki Marinković o Zadruzi

Taki se dotakao i Filipa Cara i njegovog odnosa prema devojkama, pa istakao da čim devojke tako padaju na Cara, sigurno bi i na njega da je ušao u rijaliti.

- Šta bih ja tek uradio kad bih ušao, kako bi ribe tada padale - rekao je Taki kroz smeh, a onda ozbiljno osudio Carevo ponašanje:

Republika

Foto: Republika.rs/O.B.

Taki Marinković o Filipu Caru

-  To je toliko ružno da se neko ponaša prema ženama, imaš majku imaš sestru i tako se ponašaš, ja nisam naučio na takve stvari, život je toliko kratak, ne možeš sa nekim, ne možeš, a ne da se posvađaš sa Dalilom i vređaš njenog oca, nije on ništa kriv, to je nemoć i ružno jako - zaključio je Marinković.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading