Mima Šarac RASTURILA BRAK pre Zadruge?! Uznemiravala SUPRUGU svog LJUBAVNIKA, prevarena žena je RASKRINKALA: Radila je kao ANIMIR DAMA!

Autor:

Zadruga

21.04.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mima Šarac već je pre Zadruge rasturila jedan brak.

Mima Šarac RASTURILA BRAK pre Zadruge?! Uznemiravala SUPRUGU svog LJUBAVNIKA, prevarena žena je RASKRINKALA: Radila je kao ANIMIR DAMA!

Foto: ATA Images

Milana Mima Šarac već mesecima unazad je jedna od glavnih tema ''Zadruge''. Naime, ona je uspela u svojoj nameri da se njeno ime pročuje u javnosti i to naravno kao nečije ljubavnice. Ove sezone, Nikola Grujić Gruja je javno prevario svoju suprugu i to sa Mimom, koja se kako stvari stoje uopšte ne kaje zbog svega što je uradila.

Republika

Foto: ATA Images

Mima Šarac ljubavnica NIkole Grujića Gruje

Međutim, ono što se takođe mesecima komentariše jeste da Gruja zapravo nije prvi ''slučaj'' oženjenog muškarca koji je završio sa Mimom, što je ona oštro demantovala.

Republika

Foto: ATA Images

Mima Šarac rasturila još jedan brak pre Zadruge

Ipak, istina se ne može dugo kriti. Izvesna Danijela tvrdi da ju je muž varao sa Mimom, prenosi Pink.

- Živela sam u Gostivaru sa detetom, otac deteta, navodno moj muž, ima dole kafanu u selu Dobri Dol. Animir dama je ta f*ksa bila, radila 2020. godine i bila sa mojim mužem, te odlično znala za mene. Kući je rekla da je radila kao promoterka u Skoplju - rekla je Danijela za gorepomenuti medij.

Republika

Foto: ATA Images

Mima Šarac imala sukob sa ženom muškarca sa kojim je bila

Naime, Danijela se uoči Miminog ulaska u rijaliti javila ljubavnici svog supruga i jasno joj dala do znanja da zna da joj je bila sa mužem, nakon čega je Mima nju zvala više puta i zahtevala da reše šta imaju.

- Šta ti nije jasno? Hajde javi se! Bitno je, javi se. Ne s*ri previše, nego se javi, da ti ne bih došla tu - zapretila je Mima, a Danijela joj je žestoo uzvratila.

- Mrš, ti meni dete opominješ, mamu ti j*bem u p*čku! Uf, sva se tresem, budalo jedna! To ti je za ono što si znala za mene i dete, pa ti opet došla iz Albanije kod njega u kafanu. Džaba ti kozmetičarke i silikoni kad si glupa ko k*rac! Svetim se ja kad tad. Odj*bi sad! Jedino pod tim uslovom da ćutim za sve ovo! - piše u porukama.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading