NAKON BEBICINOG POVRATKA OTKRIVENA ŠOKANTNA ISTINA: Evo gde je bio Nenad JUČE, SVI gledaju u OVAJ DETALJ i ne veruju, PREVESLAO SVE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.04.2022

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica se u kuću vratio u Sinišinoj majici!

NAKON BEBICINOG POVRATKA OTKRIVENA ŠOKANTNA ISTINA: Evo gde je bio Nenad JUČE, SVI gledaju u OVAJ DETALJ i ne veruju, PREVESLAO SVE! (VIDEO)

Foto: printscreen rtv pink

Nakon što je juče po ko zna koji put Miljanin dečko, Bebica pobegao iz Zadruge, uhvaćen je na autobuskoj stanici, te je otkriveno da je bio u Nišu kod Miljaninih roditelja Siniše i Marije, pa se iste večeri vratio u rijaliti i zgranuo javnost.

Republika

Foto: Instagram

Nenad Macanović na autobuskoj stanici

 

 

Bebica je samo nonšalantno ušetao u Belu kuću kao da se ništa nije dogodilo, a jedan detalj je svima zaparao oči, a to je da se Nenad vratio u Sinišinoj majici, što je još jedan dokaz više da je bio u Nišu.

Snimak je na društvenim mrežama odjeknuo jer su svi prepoznali čuvenu majicu, te su negativni komentari pljuštali.

 

 

"Sinišina majica kao dokaz da je bio s njima u Nišu", "psihijatrija teška..ovaj lik nije normalan", "ovaj je takav psiho"- samo su neki u nizu komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Dr "Frojd"

19.04.2022 08:15

Zasto ga Produkcija nije kaznila zbog napustanja Zadruge 5 ? Jel ' on to privilegovan , pa moze za razliku od ostalih da izlazi i da ulazi kada hoce , a da pritom nije kaznjen niti novcano, niti diskvalifikacijom ? Ne cenzurisite.

Odgovori 17 2
Danica

19.04.2022 09:29

Kakav težak debil , a i MITROVIC nije bolji kad mu ovaj pobjegne iz zadruge, eeeejjj , a ovaj mu dozvoli da se vrati, ko je on pa da ga vraća , i njega i bilo koga . Idioti pobjegnu i više ih ne vraćati , ali nikadaaaa!!!!!

Odgovori 13 6
Vlada

19.04.2022 12:42

@Danica - Idioti vladaju Zadrugom.

Odgovori 10 3
mm

19.04.2022 16:58

B UMIREM OD SMEHA