BRAVO, OVO NE MOŽE SVAKO U KUĆI: Divna ispala PAMETNIJA OD SLOBE!

Autor: pink.rs

Zadruga

04.01.2018

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku svađe između Lune Đogani i Slobe Radanovića, koji su se svađali zbog toga što je blogerka pričala za svog dečka da je agresivac, a kasnije su se dotakli i njegove supruge Kristine Kockar, došlo je do jedne zanimljive situacije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Divna "iskulirala" situaciju

Naime, ovaj par svoje probleme rešavao je u radionici, taman kada su pomislili da su sami, prevarili su se. U prostoriju je veoma stidljivo ušla Divna DNK, koja je imala najbolju nameru, a to je da sipa vodu pilićima zbog čega je držala flaše u rukama, ali je želela i da vidi šta to tačno radi ovaj par.

Divna je imala priliku u tom trenutku da iz prvih redova prati svađu ćerke pevačice Anabele Atijas i oženjenog pevača. Slobodanu je prisustvo Divne DNK u istoj prostoriji gde on viče sa svojom devojkom, zasmetalo, pa se obratio ovoj cimerki.

- Divna, j*beš piliće sad! Boli me k*rac za piliće - nervozno je izjavio Radanović Divni.

Na ove Slobine rečni, Divna nije imala komentar, već je nastavila sa svojim aktivnostima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jc

04.01.2018 11:45

novi clan djogaja (svrsi pa ces opet) se upecao da svresi koliko hoce puta, ali avaj, hebacica ima nasledjeni oblik ponasanja pa se smeje i izaziva na nasilje polakomljenog svrsi pa ces opet. kad se mucenik useli u gagijev stan, bice red svrsi, red izludjivanja od djogani juniorke, a onda ako li nesto uradi kako se gagiju kome je tata trenutno mrtav i koji ima pet sest burazera nesto ne svidi onda ide jeza u ledja, a onda matora drolja stigne da udavacu posavetuje da on ima fatalnu ljubav s njenom sizofrenicarkom. eto udavaco u djogaj familiju svrsi dok jos mozes pa ko zna kad ces opet. majko slobodanova i tatko sede kose cestitam vam dobili ste divnu snajku hahahahaaaa

Nina

05.01.2018 02:14

@jc - Ovaj komentar je top topova, ali i Sloba ume da manipuliše i da bude psihički naporan baš kao i Luna. Odvratni su!