BEZ STIDA: Miljana rekla Bebici da želi INTIMNE ODNOSE SA ZOLOM, Nenad je ovako reagovao! Ljubavni trougao došao do TAČKE USIJANJA

Autor: Goran Doljančević

Zadruga

17.04.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola postali su sve intimniji, a ono što Nišlijka govori Nenadu Macanoviću Bebici je u najmanju ruku šokantno.

BEZ STIDA: Miljana rekla Bebici da želi INTIMNE ODNOSE SA ZOLOM, Nenad je ovako reagovao! Ljubavni trougao došao do TAČKE USIJANJA

Foto: printscreen rtv pink

Protekle subote održana je Zadrugovizija tokom koje su isplivale emocije između bivših i sadašnjih ljubavnih parova. Međutim, veče su obeležile suze Miljane Kulić, koja se slomila kada na kraju nastupa s Lazarom Čolićem Zolom od njega nije dobila očekivani poljubac na sceni. Ona zato nije odustala dok na kraju nije završila s njim u krevetu, priznavši Bebici da želi da vodi ljubav sa Zolom, a s njim može da provodi dane u Beloj kući.

Foto: Printscreen/Pink TV

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola Zadruga 5

- Je l' možemo on i ja da vodimo ljubav - pitala je Miljana kada ju je Bebica uhvatio sa Zolom u izolaciji.

- Što se glupiraš? Evo, možeš da radiš šta god hoćeš - rekao je Nenad.

- Ja hoću sa Zolom da budem u rijalitiju, s tobom napolju. Hoću da me Zola kreše u "Zadruzi". S tobom danju, s njim noću. Da li ćeš ti da budeš je*ač ili pi*ka. Je l' smem da se je*em sa Zolom - pitala je Miljana.

- Samo se ti smej, nećeš me videti više - rekao je Nenad i upitao:

- Ne znam koja je poenta svega?

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica u Zadruzi 5

- Bebac, poenta je da mi se spava - rekla je Miljana.

Inače, bivši ljubavni par oduševio je publiku pri samom izlasku na binu. Kulićeva je svima oduzela dah kada je ustala iz kolica uprkos još neoporavljenoj nozi i puna elana zaplesala s bivšim dečkom, a Zola se već očekivano odlično snašao u ovoj ulozi. Iako to nije bio deo koreografije koju su oboje sjajno odradili, a vidno i uživali, očito je Miksi pokušala da začini sve sočnim poljupcem i iskoristi priliku za bliskost pod izgovorom zadatka. Kako je prethodno na sceni bila sva euforična i razdragana, usledio je nagli prelaz, kada je Zola izbegao da joj uzvrati poljubac i ona je briznula u nezaustavljiv plač, a celo telo joj se treslo prilikom obraćanja stručnog i novinarskog žirija.

Foto: Printscreen/Pink TV

Miljana Kulić i Nenad Macanovič Bebica Zadrugovizija

- Nisam se zbunila, meni je ovo druga kuća, ali... probudile su se neke uspomene i nije mi dobro. Pa ja nisam prvi put ovde, ja sam ovde domaća, plakala sam zbog nekih svojih razloga - jecala je Kulićeva, a razlog tome je bila Zolina blizina i to što on ne želi da bude s njom, a ona se ponadala da će posle poljupca na sceni da dođe do pomirenja.

Ona nije htela da prizna zbog čega se rasplakala iako su završnu scenu svi imali priliku da vide. Bebica, koji je bivši par posmatrao iz bekstejdža, imao je sve vreme kiselu facu, ali je pokušao da opravda Miljanu, tvrdeći da plače jer se setila sina Željka, pa je tek kasnije njoj u lice sasuo da ga ponovo ponižava jer ne odustaje od Zole.

- Alo, šta se dešava - pitao je Nenad.

- Ništa, što si toliko naporan - rekla je Miljana.

- Zamisli kad bih ja radio ono što si ti radila! Kao hoćeš da se poljubiš s njim i to - rekao je Nenad.

- Evo, neću više - rekla je Miljana.

- Nemoj molim te više - rekao je Nenad.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bebica gleda Zolu i Miljanu

Koliko njegove reči više ne dopiru do nje, Kulićka je pokazala i time što je završila s Čolićem u krevetu u izolaciji, gde ih je Bebica kasnije i zatekao. Ona se zavukla pod Zolin jorgan, a sve vreme su šaputali i ležali zagrljeni. Nakon toga ona je sve vreme pokušavala da ga poljubi, dok je on sklanjao od sebe. Bebica je ovog puta, navodno, konačno završio s Miljanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Dr "Frojd"

17.04.2022 19:26

Normalnim ljudima nisu interesantni postupci ova tri psiho bolesnika .

Cana

17.04.2022 19:42

Miljana je i luda, a i jako pokvarena osoba