Tara Simov progovorila o Martini i Ša: Posle ovih reči će sve biti drugačije, otkrila šta joj je Petrovićeva UKRALA pored BIVŠEG DEČKA! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

17.04.2022

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov se oglasila za portal Republika.rs i otkrila kakvo mišljenje ima o Martini Petrović!

Tara Simov progovorila o Martini i Ša: Posle ovih reči će sve biti drugačije, otkrila šta joj je Petrovićeva UKRALA pored BIVŠEG DEČKA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Prošle noći na Zadrugoviziji Martina Petrović nastupila je sa bivšim dečkom Tare Simov, Nenadom Aleksićem Ša, nakon čega su svi primetili jednu stvar. Naime, poznato je da je Martina od pojavljivanja u rijalitiju držala Tarinu stranu, te da je mnoge čak i podsećala na nju, a onda se odjednom okrenula protiv nje, pokušavajući da zavede repera koji u tom trenutku nije mogao da prestane da misli da atraktivnu crnku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

 

Nakon što je Tara napustila rijaliti, Martini su ruke bile odrešene, te je sve više i više pokušavala da se uvuče Nenadu pod kožu, što joj i ide od ruke. Tara se oglasila i otkrila kakvo mišljenje ima o svemu, a definitivno da je ovim jasno stavila do znanja svima šta misli o Martini, kao i njenom bivšem dečku. 

 

 

- Ne bih da komentarišem, oni pričaju sami za sebe, ali kopirati moje ponašanje, uzeti mi moje stvari, moju obuću, dečka... I sat si morala ili? - izjavila je Tara za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading