Dalila PRETI SAMOPOVREĐIVANJEM! Dragojevićka IZGUBILA RAZUM: SLOMIĆU SEBI NOGU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.04.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević preti samopovređivanjem.

Dalila PRETI SAMOPOVREĐIVANJEM! Dragojevićka IZGUBILA RAZUM: SLOMIĆU SEBI NOGU! (VIDEO)

Foto: youtube

Dalila Dragojević i Fillip Car ne prestaju da svađama i sukobima koji postaju sve brutalniji, što Dragojevićka ne može da prihvati, te je nekoliko puta pokušala da pobegne iz Bele kuće. Kako u tome nije uspela, počela je da preti da će se samopovređivati samo kako bi izašla.

Republika

Foto: printscreen/heavycur_zadruga

Dalila Dragojević preti

- Ja ću se popeti gore. Vi se za mnom ne možete penjati, slomiću nogu, i ćao, svakako ću izaći. Znači, ili neka me puste normalnim putem ili ću napraviti to što ću napraviti - pretila je Dalila.

Republika

Foto: printscreen/heavycur_zadruga

Dalila Dragojević besni

- Dođi tračaro, dođite da se nasladite. Je*em li vam mamu u p... klošarsku. Sedam meseci sa Dalilom šou-program sa teorijama zavere. Pošteđena si, vau. vau. Najbolje bi bilo da ste me urnisali vi zajedno sa njim u paketu. Šta mi treba vaša pošteda kad me neko j*e kako stigne. Kao, nestala ljubav pa, vidi bogati, hoće da se vrati bivšem mužu - besnela je Dalila.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading