OTKRIVENO KAKO SE FILIP CAR PONAŠA PREMA ŽENAMA: Nakon što se ONA oglasila više neće biti ISTO, a evo šta će Dejan uraditi u NAREDNOM PERIODU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.04.2022

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bulatovič, bivša zadrugarka se oglasila za Republiku i otkrila ono što su svi želeli da čuju!

OTKRIVENO KAKO SE FILIP CAR PONAŠA PREMA ŽENAMA: Nakon što se ONA oglasila više neće biti ISTO, a evo šta će Dejan uraditi u NAREDNOM PERIODU! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Ana Bulatović bivša zadrugarka i dobra prijateljica Filipa Cara i Aleksandre Nikolić oglasila se za portal Republika i progovorila o trenutno najaktuelnijim učesnicima.

Bivša rijaliti učesnica u potpunosti podržava ponašanje Filipa Cara i smatra da se prema ženama ponaša kako zaslužuju, ali i misli da bi Dejan poklekao pred Dalilom i ostavio Aleksandru istog momenata, a evo za koga misli da će pobediti.

 

 

- Cara obožavam i podržavam, jednostavno on se ophodi prema ženama onako kako one i zaslužuju. Dalila ne ume sa njim kao žena i zato joj se dešava to sto joj se dešava. Ima kvarne postupke koje njega izluđuju jer je on sve samo ne kvaran- rekla je Ana Bulatović. pa nastavila otkrivši da smatra da ne veruje da će Mina i Car obnoviti romansu:

- Mislim da Car neće više biti sa Minom, mislim da je ta priča gotova još prošle sezone, ne vidim ih zajedno, a što se tiče veze Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića Ana smatra da je ljubav jednostrana, te da bi se Deki vratio Dalili kad bi poželela:

Republika

Foto: Youtube printscreen

Filip Car

- Što se tiče Dejana i Aleks, mislim da se Aleks zaljubila u Dejana i to se baš vidi jer se smirila i baš se trudi oko tog odnosa, a Dejan kao Dejan složila bih se sa Mikijem jako mi je misteriozan i proračunat, ne mislim da se zaljubio u Aleks koliko je u ona u njega. Kad bi Dalila pokušala da mu se približi mislim da bi poklekao i nažalost ostavio Aleks. Aleks je daleko iskrenija od njega, ona je prostodušna i jednostavno ne zna da kalkuliše, a on sve to lepo izračuna i preračuna- rekla je bivša zadrugarka, pa se dotakla Mensura i istakla da itekako gaji osećanja prema Mini.

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Milica Veselinović i Filip Car

- Iskreno ne znam šta da mislim što se tiče Milice i Mensura, nisu mi nešto preterano ni zanimljivi, ali smatram da Mensur gaji još uvek neka osećanja prema Mini, da mislim da gaji, a onda je konačno otkrila ko su joj favoriti Zadruge 5 i za koga smatra da zaslužuje pobedu.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Miki Đuričić

- Moji favoriti su Car i Miki- zaključila je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading