Ivana Šopić progovorila o SUSRETU sa Osmanom Karićem: Otkrila sve o Janjuševoj DISKVALIFIKACIJI, a OVAJ ugovor ima potpisan sa Pinkom! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

15.04.2022

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ivana Šopić progovorila je za Republika.rs o susretu sa Osmanom Karićem.

Ivana Šopić progovorila o SUSRETU sa Osmanom Karićem: Otkrila sve o Janjuševoj DISKVALIFIKACIJI, a OVAJ ugovor ima potpisan sa Pinkom! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Voditeljka Ivana Šopić postala je poznata po takmičenju u rijalitiju ,,Zadruga 3", nakon čega je dobila ponudu od vlasnika televizije Pink da postane njihovo zaštitno lice, što je ova atraktivna plavuša prihvatila oberučke. 

Mnogi su se pitali kako će Ivana uspeti da se izbori sa zadrugarima, naročito što su trenutno u rijalitiju njena dva bivša momka Stefan Karić i skoro diskvalifikovani Marko Janjušević Janjuš. Za portal Republika.rs Šopićeva je progovorila o njenom suočavanju sa bivšim momcima, kao i da li je imala strah od ulaska prvi put na imanje u Šimanovcima kao voditeljka najgledanijeg rijalitija. 

Republika

Foto: Republika.rs

Ivana Šopić

 

- Nisam imala tremu, jesam ono pozitivnu, ja nemam problem sa tim pred kamerama, ljudi su me gledali devet meseci, a onda sam postala voditeljka, pa su me gledali svako veče - započinje Ivana za Republika.rs i dodaje sve o susret sa Osmanom Karićem na rođendanu Milana Miloševića:

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Ivana Šopić i Osman Karić

 

- Ja ne smem da budem u kontaktu sa porodicama zadrugara, da ne dobiju utisak da šurujemo, ne daj Bože. Ja sam strogo profesionalna, da smem, ja bih se javila, nema zle krvi među nama - govori Ivana za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading