Maja i Janjuš se TAJNO VIĐALI u etno selu? Bivši ljubavnici ponovo zajedno, na splavu RAZMENJIVALI NEŽNOSTI!

Autor:

Zadruga

13.04.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš se pomirli.

Maja i Janjuš se TAJNO VIĐALI u etno selu? Bivši ljubavnici ponovo zajedno, na splavu RAZMENJIVALI NEŽNOSTI!

Foto: Jelena Simonović

Nešto što niko nije očekivao da će se dogoditi ove pete sezone rijalitija ''Zadruga'' zasigurno je beg Marka Janjuševića Janjuša, a kada je već pobegao zbog ćerke Krune i bivše supruge Ene, potajno su se svi nadali da će izgladiti odnose sa njom, te da će možda doći do pomirenja.

Republika

Foto: Republika

Janjuš u provodu

Ipak, stvari su pomalo drugačije. Kako se već navodilo, Janjuš je u jednom izlasku dovoljno popio da mu se pomuti razum, te pozvao ni manje ni više nego Maju Marinković. Njih dvoje su se navodno pomirili i zajedno pojavili na jednom prestoničkom splavu gde su pred svima razmenjivali nežnosti.

- Maja i Janjuš su proteklog vikenda bili na poznatom splavu u Beogradu, gde su se provodili do ranih jutarnjih sati. Došli su posle ponoći i bili su u malo većem društvu da ne bi skretali pažnju na sebe i da ne bi bilo očigledno da su se pomirili - ispričao je izvor za Alo koji se zatekao na licu mesta.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com

Janjuš i Maja se pomirili

- Posle par tura pića opustili su se svi prisutni, ali i Janjuš i Maja, koji su ne mareći za poglede radoznalih gostiju na splavu počeli da se ljube i grle, te prisno igraju uz pesme koje su ih pogađale. Janjuš je svojoj dragoj čak poručio par numera Ace Pejovića i svaku je pevao gledajući je direktno u oči i nazdravljajući joj.

Bliski Majini prijatelji naveli su da ovo nije njihov prvi susret.

- Maja i Janjuš su se videli pre splava u Etno-selu nadomak Beograda gde Janjuš boravi, i tamo su sami i u miru porazgovarali o svemu, te odlučili da svojoj ljubavi navodno daju još jednu šansu. Zasad će njih dvoje biti u tajnoj vezi, a za kasnije će videti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
mina

13.04.2022 12:53

koliko je bila simaticna dok se nije unakayilaa silikonima nasta sad lici uyas