Anđela Đuričić SLAGALA naciju o SMRTI BRATA, isplivao JEZIV DOKAZ: Zadrugarka rasplakala javnost SUZAMA, a ISTINA je mnogo gora! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Zadruga

12.04.2022

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs otkrio je jezivu istinu o smrti brata Anđele Đuričić, zadrugarka obmanula sve svojim suzama, a razlog je Stefan Karić!

Anđela Đuričić SLAGALA naciju o SMRTI BRATA, isplivao JEZIV DOKAZ: Zadrugarka rasplakala javnost SUZAMA, a ISTINA je mnogo gora! (VIDEO/FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugarka Anđela Đuričić tokom emisije ,,Pitanja novinara" u suzama otvorila je dušu o svom poginulom bratu Nikoli Đuričiću, a tom prilikom svi su primetili jedan čudan detalj. Naime, Anđela je istakla da je 16. marta bio Nikolin rođendan, nakon čega se i Osman Karić oglasio na Instagram profilu iznenađen slučajnošću. 

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Osman Karić

 

- Desilo se pre... 16. marta, bila je sreda, pitanja gledalaca, desilo se to pitanje, baš tu noć dođe pitanje Dejanu šta mi je provukao za porodicu, a tad je bio njegov rođendan. Znamo šta dolazi u tom trenutku, razmišljam kako je njima sada, četvrta godina... Baš tad kad ne želim da pričam, dolazi pitanje, rekoh, je l'moguće da se ovo dešava - govorila je Anđela. 

 

 

Otac Stefana Karića izneo je otkriće koje je prestravilo čitavu javnost, detaljna analiza koju je uočio kada su datumi rođenja i poklapanja njene ispovesti kod Stefana u radiju u pitanju, a to je da se datumi rođenja i smrti poklapaju.

- Neverovatno, ali istinito. Koincidencija ili viša sila. Anđelin pokojni brat, rođen je 16. marta, na isti datum kada je rođena Dijana Milojković, pokojna devojka Stefana Karića. Na dan 4.08. u 16 časa sahranjen je Anđelin brat, tačno u vreme i na datum kada je rođen Stefan Karić. Povrh svega, Anđela koja nikom do tada nije javno dala svoju ispovest, daje je baš Stefanu u radio emisiji. Pitam se da li u životu postoje slucajnosti ili se sve desava po nekom zapisu - otkrio je Osman, piše Pink.rs.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić Zadruga

 

Međutim, izgleda da je Anđela slagala, a da nije ni trepnula. Naime, istragom, utvrdili smo da je Nikola Đuričić zapravo bio rođen 25. 08. 1995. godine, a ne kao što je Anđela tvrdila da je to 16. marta.  

Republika

Foto: Umrli.me

Nikola Đuričić brat Anđele Đuričić

Da li je ovo trenutak kada se postavlja pitanje da li je Anđela ovim potezom htela samo da bude što bliža Kariću, budući da je na početku rijalitija ,,Zadruga 5", pokušavala da mu se približi što više, te je dobijala pitanja na osnovu odnosa sa njim, procenite sami. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (7)

Loading
Miki

12.04.2022 21:51

Bruka i sramota ako je mogla da izmisli takve stvari

Odgovori 26 5
maja

19.04.2022 17:41

@Miki - očigledno jeste bolesna,proganjala je mateju,ali izgleda da joj je cilj bio karić dok zna kad je rođena pokojna dijana i da psoloži datume da drama bude veća poslušajte roditelji u kući ,njemurođendan ,nema ga,gledaju pitanja gčedatelja,ona odgovara na uvrede... .Brat joj je rođen 25.8.zaboravila ?Nije nego smišljeno slagala

Saja

12.04.2022 23:31

Ako je to htela, onda nije normalna da to radi na tako beskrupulozan način na račun takve tragedije.

Odgovori 25 5
Djura

13.04.2022 05:49

Ja od početka pričam da je ta devojka bolesna u glavu...

Odgovori 28 6