Maja Marinković ponovo UHVAĆENA sa Čorbom, pa priznala sve: Otkrila u kakvim je odnosima sa BIVŠIM, ovome se niko nije nadao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.04.2022

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković priznala u kakvim je odnosima sa Milanom Jankovićem Čorbom!

Maja Marinković ponovo UHVAĆENA sa Čorbom, pa priznala sve: Otkrila u kakvim je odnosima sa BIVŠIM, ovome se niko nije nadao! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ/zadrugaofficial/printscreen/youtube.com

Bivša zadrugarka i starleta Maja Marinković otkrila je javno u kakvim je odnosima sa njenim bivšim dečkom Milanom Jankovićem Čorbom. Poznato je da su Maja i Čorba bili u kratkoj vezi tokom rijalitija ,,Zadruga", ali da su svoju afericu nastavili i nakon njega. U pauzama sa Markom Janjuševićem Janjušem, Maja se uvek prepuštala svojoj Cici, kako je nazvala Milana. 

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš

 

No, nakon što je Janjuš napustio rijaliti, mnogi spekulišu da su se Maja i Čorba pomirili, a ona je sada otvoreno otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim momkom. 

Republika

Foto: pink.rs

Maja Marinković i Milan Janković Čorba

 

Na Instagram profilu Marinkovićeva je objavila stori, na kom je promovisala video snimak Čorbin, a u opisu je objasnila u kakvom su oni sada odnosu, time što ga je nazvala ,,moj prijatelj". 

- Pogledajte emisiju mog prijatelja Čorbe - napisala je Maja. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ruglo

12.04.2022 19:35

Majakita samo naskace kao u srećna vremena.