DATUMI ROĐENJA I SMRTI SU SE POKLOPILI: JEZIVO OTKRIĆE Osmana Karića o pokojnoj misici i preminulom Anđelinom bratu PRESTRAVILO JE MNOGE!

Autor:

Zadruga

12.04.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić otkrio je da se datumi rođenja i smrti pokojne misice i Anđelinog brata poklopili!

DATUMI ROĐENJA I SMRTI SU SE POKLOPILI: JEZIVO OTKRIĆE Osmana Karića o pokojnoj misici i preminulom Anđelinom bratu PRESTRAVILO JE MNOGE!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Anđela Đuričić ispričala je kako je na tragičn način izgubila brata i rasplakala javnost.

Naime, to je ispričala u radio emisiji Stefana Karića gde je do detalja opisala kako se to tačno dogodilo i kako se nosila sa bolnim gubitkom. Sada se povodom toga oglasio Osman Karić.

Otac Stefana Karića izneo je otkriće koje je prestravilo čitavu javnost, detaljna analiza koju je uočio kada su datumi rođenja i poklapanja njene ispovesti kod Stefana u radiju u pitanju, a to je da se datumi rođenja i smrti poklapaju.

- Neverovatno ali istinito. Koincidencija ili viša sila. Anđelin pokojni brat, rođen je 16. marta, na isti datum kada je rođena Dijana Milojković, pokojna devojka Stefana Karića. Na dan 4.08. u 16 časa sahranjen je Anđelin brat, tačno u vreme i na datum kada je rođen Stefan Karić. Povrh svega, Anđela koja nikom do tada nije javno dala svoju ispovest, daje je baš Stefanu u radio emisiji. Pitam se da li u životu postoje slucajnosti ili se sve desava po nekom zapisu - otkrio je Osman, piše Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
elena

12.04.2022 11:08

mislim da je sve predodredjeno i to da se andjela i sefan sretnu moyda je ona prava devojka ya stefana