Bebica se ZADUŽIO zbog Miljane Kulić?! Nenadu preti BANKROT, otkriven pravi razlog ULASKA u Zadrugu!

Autor:

Zadruga

12.04.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica je u "dugovima do guše", a izbor blizak zadrugaru je otkrio da je za sve kriva Miljana Kulić.

Bebica se ZADUŽIO zbog Miljane Kulić?! Nenadu preti BANKROT, otkriven pravi razlog ULASKA u Zadrugu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su napravili pravi šou ulaskom u "Zadrugu 5", a mnogi su odmah posumnjali u njihovu ljubav, a onda je Bebica otkrio da njegova porodica ne odobrava vezu sa zadrugarkom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica u dugovima

- Nenadovi roditelji su uspešni, njegov otac je vrlo tradicionalan čovek koji nije mogao da se pomiri sa činjenicom da mu se sin razveo, rasturio porodicu i krenuo pogrešnim putem - rekao je izvor za Rijaliti plus.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga 5

- Taman su se strasti smirile, a onda je Nenad saopštio da je ušao u emotivni odnos sa Miljanom. Kada su to čuli, bili su očajni. Znaju, kakve je priče prate, a kada su videli video-klip u kome ona bivšeg dečka na spavanju udara štiklom u glavu, odlučili su da sina kako znaju i umeju odvoje od nje - objasnio je sagovornik.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica Zadruga 5

- Pokušali su razgovorom da utiču na njega, govorili su mu da Miljana nije psihički stabilna i pokušali da ga opamete. Međutim, kada je Nenad rekao da povrh svega ne odustaje od nje, preduzeli su rigorozne mere i uskratili mu svu finansijsku pomoć. Najpre su mu oduzeli skupoceni automobil koji je do tada vozio i dali mu da se služi jeftinim pikapom, a potom su prestali da mu daju novac. Sve bankovne kartice su mu istog dana blokiralli i time ga primorali da živi samo od svoje plate, koja je prosečna - priča izvor.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica Zadruga 5

- Otkako je u vezi sa Miljanom, kada se sve sabere, on je izgubio 150.000 evra. Da bi nadoknadio novac, pristao je da sa njom uđe u rijaliti. Nakon što se uselio u belu kuću, njegovi roditelji su digli ruke od njega. Oni su ostali pri stavu da, sve dok bude u vezi sa Miljanom, neće imati njihovu podršku - zaključio je izvor, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dr "Frojd"

12.04.2022 07:37

Pametni su mu roditelji. Pazi , za 3 meseca veze sa Miljanom, on se zaduzio 150.000 eura ? Oboje lezilebovici, bez stalnih prihoda, a zive zivotom kao da su Rokfeleri. Oboje poslati na lecenje, da shvate ko su i sta su .

elena

13.04.2022 08:20

ko je s miljanom odma u dugve upada krava debela opijati pice kocka