Maja Marinković uhvaćena sa PEVAČEM u AKCIJI: Nasred kluba izvodila STRIPTIZ Banetu Đokiću, ove kadrove niste videli ni u Zadruzi! (PAPARACO VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

10.04.2022

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs našao se na licu mesta i zabeležili smo susret Maje Marinković i Baneta Đokića.

Maja Marinković uhvaćena sa PEVAČEM u AKCIJI: Nasred kluba izvodila STRIPTIZ Banetu Đokiću, ove kadrove niste videli ni u Zadruzi! (PAPARACO VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Prošle noći Maja Marinković odlučila je da svima pokaže šta se dešava kada se pojavi na nekom prestoničkom događaju. Naime, prošle noći Maja je izašla u noćni život, a sa sobom je povela bivšeg zadrugara i pevača Baneta Đokića. Portal Republika.rs našao se na licu mesta i zabeležio zanimljive kadrove Maje i Baneta.

 

 

Maja je odlučila da se provede sa Banetom, pa su izašli u jedan prestonički klub, a svi prisutni su se okretali za njima dvoma. Maja i Bane su bili toliko bliski, da su mnogi pomislili da se među njima rodilo nešto više od prijateljstva. 

 

 

- Maja i Bane su se samo pojavili, društvo je ostalo u šoku, jer nam niko nije rekao da dolaze. Bila je prava ludnica, ostali su sam Bog zna do kad. Maja je vrckala, u jednom trenutku je mešala Banetu u krilu, maltne je došlo do poljupca - govori izvor za Republika.rs i dodaje:

 

- Posle su otišli negde, ne znam gde, niko ništa nije rekao, ali je bilo zanimljivo ono gledati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading