Marko je SELJAČINA, Marijana ga napolju ne bi ni POGLEDALA: Zonjićeva prijateljica otkrila kako njeni roditelji gledaju na učešće, a ovo joj najviše ZAMERAJU!

Autor:

Zadruga

10.04.2022

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica Marijane Zonjić, Aleksandra Krstić, progovorila je o Marijaninom učešću u "Zadruzi 5", a onda je otkrila šta joj roditelji najviše zameraju.

Marko je SELJAČINA, Marijana ga napolju ne bi ni POGLEDALA: Zonjićeva prijateljica otkrila kako njeni roditelji gledaju na učešće, a ovo joj najviše ZAMERAJU!

Foto: Ognjen Bogdanović

Aleksandra Krstić, bivša rijaliti učesnica i prijateljica Marijane Zonjić je rešila da progovori o "Zadruzi 5", a na samom početku je otkrila da joj se uopšte ne sviđa Marko Osmakčić.

Republika

Foto: Republika.rs

Marijana Zonjić Zadruga 5

- Marko mi je odvratan, za mene je teška seljačina i psihički i fizički. Smatram da ako mu je jednom prešla preko nekih stvari, pa drugi, pa treći put, onda ona ponižava samu sebe. Ako je uvredio jednom i ponizio onda će to uraditi i svaki sledeći put. Ona tera inat Viki, zna da Viki ludi na nju, pa verovatno mu se vraća zbog toga. Ja znam da ga napolju ne bi ni pogledala. To je njihova igra ko će kome više da napokosti. Marijana je veliki inadžija, ona kada se zainati ona će da istera po svom i to mora da bude tako. Ja sam se šokirala da se ona prvi put vratila Marku, a već kad se vratila drugi i treći shvatila sam da je to samo jedno, a to je teranje inata. Ona je Viktoriji bolna tačka i onda to ciljano radi - ispričala je Aleksandra pa dodala:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marijana Zonjić Zadruga 5

- Na početku je super bila, trebala je takva da ostane. Nažalost je dala povoda da je komentariše Marko koji je niko i ništa. Moram da kažem da sam gledala onu scenu kako je probudila Marka i Viki sa onom prljavom vodom, vraćala sam klip dvadeset puta, to je hit. Ne znam kako se setila da ih sa prljavom vodom polije ali meni to bilo presmešno. To podržavam, ne podržavam tuče i ostalo, nije ona starleta nego pevačica koja želi karijeru i ne treba da se spušta na nivo prostakuše. Ona je previše dala povoda i priče, zahvaljujući njoj oni opstaju u rijalitiju. U jednom momentu je Marijana napravila žrtvu od Viki, a sada se sami kači na nju kako bi ostali što duže. On stalno mlati rukama, a ona ide čupave kose u bademantilu, imaju se*s i to je to. Više nisu zanimljivi! - ispričala je Marijanina drugarica, koja je potom otkrila da li je savetovala Zonjićevu pre ulaska:

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Aleksandra Krstić, prijateljice Marijane Zonjić

- Da, pričale smo dugo, dugo. Rekla sam joj da je imala grešku zbog koje je diskvalifikovana iz treće sezone. Moj savet je da bude sama, ne treba njoj dečko. Treba da ide sama, ne treba da ima se*s i radi neke stvari, ne treba da se vezuje za ljude. Neka iznosi svoje mišljenje, a ne da traži tamo drugarice. Ne može ona od kur*etina i klošarki da nađe drugaricu, jer tamo je devedeset posto devojaka sa lakim moralom i tamo ne može da nađe iskrenog prijatelja. Nije joj trebala ni Ana Jovanović, ona je meni katastrofa, ispratila sam njene gole slike i priče sa bivšim dečkom. Katastrofa! Bilo bi mi drago da ne sklapa prijateljstva više ni sa kim - tvrdi Krstićeva.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Krstić i Marijana Zonjić

Aleksandra je potom otkrila i kako Marijanini roditelji gledaju na njeno učešće:

 

- Oni su preponosni, ne mogu da veruju da je sve ovako ispalo. Zameraju Marka, mada su na početku govori da je super, ja sam odmah rekla da je on katastrofa. Oni su govori, hajde polako i na kraju sam ja bila u pravu. Dečko je pun kompleksa, to se vidi - ispričala je Aleksandra za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading