(VIDEO) TAJNE I TRAČEVI NA VIDELO: Sara objasnila sve o VOJKETOVOM MALOM!

Autor: pink.rs

Zadruga

03.01.2018

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako svi ukućani u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" i te kako otkrivaju tajne i tračeve jedni o drugima, Sanja Stanković je Sari Reljić u igri istine postavila žestoko pitanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vojke i Sara

Veliki šef je i u toku večeri odlučio da ukućanima pošalje pismo sa idejom da svi takmičari dobrovoljno mogu reći sve tračeve i tajne koje znaju jedni o drugima.

Naime, samo dvanaest zadrugara koliko je i bilo u planu, mogli su da naprave tim i tako javno priznati šta su sve načuli tokom njihovog boravka u Beloj kući. Većina ukućana izjavila je mnoge tajne i tračeve o ostalim zadrugarima, a Sanja je i te kako bila iskrena pa je u ime svih zadrugara pitala Saru nešto što su i mnogi primetili.

Kako su svi ukućani spekulisali o Sarinom odnosu sa Vojketom, Sanja ju je u ime svih zadrugara upitala da li je Vojke zaslužan za to što je više ne boli glava iako se često žalila da ima problem.

- Svi zadrugari su komentarisali veličinu tvog dečka, s obzirom na to da se više ne žališ da te boli glava. Zanima nas da li je on zaslužan za to i zbog toga - pitala je Sanja.

S obzirom na to da je Sari bilo izuzetno neprijatno zbog ove konstatacije, ukratko je odgovorila da to nije istina ali je dodala nešto veoma zanimljivo.

- Mene ne boli glava iz drugih razloga, ali je glupo da komentarišem....samo eto mogu da kažem da sam srećna pored njega i da nema veliko srce - kroz smeh je odgovorila Sara.

Koliko je Sara bila iskrena sa ovim odgovorom, kao i šta su ostali zadrugari ispričali o tajnama ostalih zadrugara pogledajte u videu koji se nalazi ispod teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading