Gruja i Mima OZVANIČILI vezu: Zadrugari napokon PRIZNALI EMOCIJE, a onda je nastao OPŠTI HAOS! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.04.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Grujić Gruja i Milana Mima Šarac su otkrili da su sada zvanično u vezi.

Gruja i Mima OZVANIČILI vezu: Zadrugari napokon PRIZNALI EMOCIJE, a onda je nastao OPŠTI HAOS! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Grujić Gruja i Milana Mima Šarac su tokom sinoćnje emisije rešili da ozvaniče vezu, a na samom početku je pevač otkrio zašto joj je dao šansu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Grujić Gruja i Milana Mima Šarac zvaničili vezu

- Posle svega što smo napravili, ne može biti gore ništa. Dao sam šansu jer sam osetio njenu iskrenost kada smo razgovarali. Objasnila mi je da je sve radila samo da bi me odaljila od sebe... Obećala je da će se promeniti, da će prede svima pokazati svoju emociju. Sada samo puštam vreme, da vidim šta će se dogoditi... Sve vreme sam govorio da je ona jedna osoba za stolom a druga kada je sa mnom sama... Kad sam već napravio to što jesam, dao sam šansu pa ćemo videti šta će biti - govorio je Gruja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Grujić Gruja i Milana Mima Šarac progovorili o emocijama

- Znam šta je pravilno ali moje srce govori drugačije. Poželela sam da razgovaram sa njim i kažem sve što mi leži na duši. Rekla sam mu sve, on nije sa mnom želeo da uđe u vezu zbog nepoverenja, ali je odlučio da mi veruje. Sada smo u vezi - rekla je Mima.

- Priznala je da joj je krivo zbog svega i da sada želi da bude svoja i prepusti se svemu šta imamo. Ja ako sam sve uradio zarad ničega, onda ne znam... - dodao je pevač.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Grujić Gruja i Milana Mima Šarac Zadruga 5

- Nisam to mnogo htela da potenciram... Bila sam sa tim momkom i na jednom rođendanu sam popila dosta... On me je odvezao do kuće i tu smo se poljubili. U tom trenutku sam to slikala i to sam slučajno izbacila, nije bio nikakav snimak u pitanju! Slobodno može i on da se oglasi. Tu sliku su videle samo tri osobe, Amar, prijatelj i moj brat - pravdala se Mima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Spasojević i Ana Jovanović Zadruga 5

- Taj snimak postoji u to sam sigurna! Oni su se popeli kod nje i imali se*s i to su snimili ali je u pijanom stanju to objavila slučajno! Rekla mi je da se videlo i lice i sam čin! - tvrdila je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Spasojević i Ana Jovanović napale Milanu Mimu Šarac

- Ona je to nama pričala i ja sam bila tu. Marijana je bila tu i smejale smo se! Ona se odala još u garderoberu! A nama je ispričala to na krevetu ali se sada vadi... Sve tri smo bile šokirane celom pričom! Ona se nama otvorila i pričala o momcima o raznim situacijama... - govorila je Jovanovićeva.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednim video klipovima:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading