Vesna Rivas MRZI moju ćerku, BUDALETINA lupa gluposto: Emina Mujić BRUTALNO oplela po pevačici!

Autor:

Zadruga

09.04.2022

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Mujić, majka zadrugarke Dalile Dragojević, je istakla da pevačica Vesna Rivas mrzi njenu ćerku, a progovorila je i o Mladenu Vuletiću.

Vesna Rivas MRZI moju ćerku, BUDALETINA lupa gluposto: Emina Mujić BRUTALNO oplela po pevačici!

Foto: Facebook printscreeen

Majka Dalile Dragojević, Emina Mujić, rešila je da otvori dušu i da progovori o "Zadruzi 5", a na samom početku razgovora je otkrila da zna mnogo što šta o zadrugarima, ali da ne želi da iznosi to u javnost.

Republika

Foto: printscreen

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević

- Puno toga bih ja imala da pričam za one koji napadaju Dalilu, ali moram da ćutim za svoje dobro, zbog sebe i porodice. Pojedini rijaliti igrači ne znaju šta će više da lažu za nju. Svi je mrze, jer nikome nije davala pardona i to je najveći problem kod njih. Ponovo ponavljam kada bih mnogo toga iznela u javnost mnogima ne bi bilo dobro - priča Emina, a onda se dotakla i ženidbe Mladena Vuletića, Dalilinog bivšeg dečka:

Republika

Foto: Republika.rs

Mladen Vuletić venčanje

- Pokušavaju na sve načine da diskredituju Dalilu, a sad joj ne sve to govore i da pati zbog Mladena Vuletića. To su gluposti i bezobrazluk. Sve to potiče od Vesne Rivas koja mrzi moju ćerku i radi protiv nje. Ona je njen najveći neprijatelj. Vesna Rivas budaletina lupa gluposti, isto kao sumnja i kao navodi gluposti koje veze s vezom nemaju! Nadam se da će Dalila i ako je na sudu sa Vesnom da je tuži i sve ove koji iznose laži - priča Emina i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Rivas, pevačica

- Glupo je o tome uopšte i pričati. Pročitala sam u novinama da postoji Dalilina ćerka, ali to je sve laž. Demantujem sve priče vezano za Dalilinu ćerku koja ne postoji. Jedna ogromna laž. Sliku koju mediji puštaju u javnost i predstavljaju devojčicu na njoj kao Dalilinu ćerku je zapravo Dalila kada je bila mala. To je njena slika, a ne njene ćerke - ispričala je Dalilina majka za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading