Đedović me ZVAO pre ulaska u Zadrugu: Ljuba Pantović ŠOKIRALA priznanjem, otkrila da li ulazi u RIJALITIJI, a onda se dotakla DOGOVORA između Dragojevića!

Autor:

Zadruga

09.04.2022

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović je otkrila da je bila u kontaktu sa Markom Đedovićem pre ulaska u rijalitiji i da ga je savetovala, a onda se odatkla i ostalih aktuelnih tema u "Zadruzi 5".

Đedović me ZVAO pre ulaska u Zadrugu: Ljuba Pantović ŠOKIRALA priznanjem, otkrila da li ulazi u RIJALITIJI, a onda se dotakla DOGOVORA između Dragojevića!

Foto: e-stock

Ljuba Pantović

Bivša zadrugarka i sportistkinja Ljuba Pantović je poznata po tome da nema dlake na jeziku i da će svima sve reći u lice, svidelo im se to ili ne.

Republika

Foto: instagram.com

Ljuba Pantović

Ljuba je sada rešila za portal Republika.rs da prokomentariše aktuelnu temu u "Zadruzi 5", Miljanu Kulić i njenog dečka Nenada Macanovića Bebicu. Naime, Miljana i Bebica su ušli u žestoki sukob prilikom kog je Nenad zapretio sa Veljom Nevoljom.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ljuba Pantović o Miljani Kulić

- Eto i Velje Nevolje u celoj priči, ne znaš da li je smešno ili tužno! Šta joj je pretio? Da mora da bude sa njim pa ga ona tamo dobrovoljno jaše i još se time hvali, ili šta?! Našle se dve osobe sa gomilom ličnih problema da prave dodatne zajedničke probleme i pljuju se. Ne preza se više ni od čega zarad kadra - istakla je Ljuba, a potom je otkrila da li smatra da su njih dvoje u dogovoru:

Republika

Foto: instagram.com/ifbb_pro_ljuba_pantovic

Ljuba Pantović o Miljani Kulić i Nenadu Macanoviću

- Miljana i njene veze… Nit' su bile, niti će ikada biti normalne! Mislim da je Miljana u svoj svojoj genijalnosti opet ispadala budala preko čijih će leđa neko da ulazi u rijaliti, dobija kadar i daje intervjue. Mislim da je u pitanju obostrana korist ali skroz različitog tipa. Miljana je sa njim jer joj kao ukazuje pažnju, a on sa njom jer tu pažnju i lepu reč debelo naplati. Suma sumarum - užas! - ispričala je Ljuba.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ljuba Pantović o Dalili i Dejanu Dragojeviću

Ona se nakon toga dotakla i prijateljice Dalile Dragojević, obzirom da se konstantno vrti priča da je ona u stvari u dogovoru sa Dejanom Dragojevićem i da je sve ovo izrežirano.

- Mislim da niko normalan ne može da napravi takav dogovor. Ja sam njih obožavala kao par i mnogo su lepo funkcionisali, ali posle svih onih boleština u Zadruzi, mislim da će se zaobilaziti u najširem mogućem luku. Svi su spremni na neke sitne laži i malo foliranja, da bi došli do nečega, ali sve ovo što se dešavalo i dešava se i dalje, to je previše za svakog sa iole zdravom psihom. Bolesnicima mozda i bude ok, otkud znam - ispričala je Ljuba.

Republika

Foto: instagram.com/ifbb_pro_ljuba_pantovic

Ljuba Pantović o Marku Đedoviću

Marko Đedović takođe važi za osobu britkog jezika, a on je mnogo umešao prste u sve odnose u Zadruzi, a sada je Ljuba otkrila neke nepoznate informacije:

- Marko je moj drug i podržavam način na koji se obračunava sa osobama unutra. Njega se plaše svi jer barata informacijama, ima reputaciju da govori istinu i nema problem da saspe sve u facu. Inače, pre njegovog prvog ulaska u rijaliti, on me je zvao da ga uputim šta i kako i tad smo pričali preko dva sata. Možda su sad neke stvari jasnije - rekla je Ljuba kroz smeh.

Republika

Foto: e-stock

Ljuba Pantović o Zadruzi

Iako je i ona sama jedno vreme bila učesnica rijalitija, Ljuba je sada otkrila da li bi se vratila u isti, ali i koji savet bi dala Dalili da može.

- Uhhh, među onoliki šljam teško, osim da podržim moje koji su unutra i to na jedan dan. Prvo, zbog mog "Perfect shape" programa, koji je među najjaćim programima na svetu za postizanje željenog izgleda, ne bih mogla da budem bez kontakta sa klijentima. Drugo, onoliki šljam na jednom mestu ja nisam videla, tako da bi moj ulazak napravio još veći haos nego što je tamo, pošto se zna da od mene svako dobija u lice sve što misli da se ne zna. Što se Dalile tiče, mislim da nikakvi saveti ne bi urodili plodom, jer je i više nego očigledno da ne rasuđuje normalno i da se pogubila. Samo bih joj postavila pitanje “Da li je moguće da si dopustila da ti neko izgovara sve one reči? - ispričala je Ljuba za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

09.04.2022 21:17

I ti di mi jaka cvecka

Odgovori 21 2