Dejan Dragojević napustio Zadrugu, a onda dobio UVRAČANI SAT: Dalilu jedan potez deli od pomirenja sa BIVŠIM, sve izašlo na videlo! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

09.04.2022

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević nakon izlaska sa imanja dobio je poklon od majke Biljane Dragojević!

Dejan Dragojević napustio Zadrugu, a onda dobio UVRAČANI SAT: Dalilu jedan potez deli od pomirenja sa BIVŠIM, sve izašlo na videlo! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Slučaj o kom se i danas priča je trenutak kada je Dejan Dragojević čašama rasekao sebi glavu, tokom dočeka srpske Nove godine, što je izazvalo veliki šok u narodu. Dejan je odmah zbrinut i izveden kako bi otišao na ušivanje, a tom prilikom brat David Dragojević mu je doneo stvari kako bi mogao da se presvuče. Međutim, tom prilikom Dejan je dobio sat od porodice, koji je svima zapao za oko.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

David Dragojević i Dejan Dragojević

 

Izvor za portal Republika.rs otkriva da je sat koji je Dejan dobio, zapravo Biljana Dragojević poslala, a pre toga nosila u crkvu kako bi ga sveštenik opevao, kako bi ga zaštitio od zlih sila. Poznato je da priča kruži da se Dalila Dragojević bavila crnom magijom, zbog čega je navodno Biljana odlučila da pomogne sinu. 

- Svi mi znamo ovde šta se tu desilo, Dejanu je bio pomućen um zbog Dalile, ona ga je torturisala, sećate se da je već tada bilo svega sa Carem. Kada je izašao dobio je sat marke ,,Dizel", koji je Biljana odnela kod popa da ga opeva - govori izvor za Republika.rs i dodaje:

 

 

- Postoji samo jedan uslov, ja garantujem da će se Dalila i Dejan pomiriti, a samo ukoliko skine sat, on će joj se odmah vratiti. Tu su ozbiljne stvari u igri, njega taj sat štiti od svega toga, ako ga skine ili neko drugi ako mu skine, on joj se odmah vraća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Radoznao

09.04.2022 18:16

Bože, od kad pop vrača

Dina

10.04.2022 06:25

Kako možete da stavite naslov da je sat uvračan, a odnešen je u crkvu po vašem izvoru? Direktno prozivate crkvu za vrača je?