Miljana ima ŠIFRU! Savo Perović BRUTALNO iskren kod Misice, udario i na LJUBAVNI TROUGAO: SVI SU IZGUBILI KOMPAS! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zadruga

07.04.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija u produkciji Republika TV-a, svakog četvrtka u 20 časova na portalu i Jutjub kanalu Republika.rs, sa najaktuelnijim temama i gostima iz rijaliti šou programa Zadruga.

Miljana ima ŠIFRU! Savo Perović BRUTALNO iskren kod Misice, udario i na LJUBAVNI TROUGAO: SVI SU IZGUBILI KOMPAS! (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ovog četvrka Jovana Ljubisavljević je u emisiji ''Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević'' ugostila pevača i bivšeg rijaliti učesnika Sava Perovića, koji je prokomentarisao dešavanja u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga''.

- Ova sezona je kupusijada, zato što stvarno ima svega u ovoj sezoni, sve mi je čudno i neiskreno. Sve pre toga je imalo nekog smisla, ovo sada baš nema nikakvog smisla. Svi su kolektivno poludeli, njih jedno 70% je tu treći ili četvrti put i mislim da su svi pogubili kompas što se svega tiče - iskren je Savo, a onda je prokomentarisao i odnos ljubavnog trougla, Dalile Dragojević, Filipa Cara i Dejana Dragojevića:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Savo Perović u Minskom polju

- Rekao sam ti, kupusijada, cela ta priča je takva. Mislim da svako od nas mora da ima neku dozu granice, posebno jer si na javnom servisu. Moraš da imaš neko svoje mišljenje, stav, ali i granicu dokle ćeš nešto da radiš, a oni su izgubili kompas totalno.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Savo Perović o Zadruzi

Savo je otkrio i svoje mišljenje o Miljani Kulić i njenom novom dečku Nenadu Macanoviću.

- Ja uvek kažem ko god nešto ima sa MIljanom orden treba da mu se dodeli. Sa druge strane Miljana je teška osoba, ona nije loša, nema dušu, ali je kao zarobljena klinka u telu odrasle žene, njen mozak funkcioniše kao kod deteta od sedam godina. Kada gledaš profil ovog čoveka Bebice, on izgleda na prvu normalan, pa mi se sada kosi sa činjenicom da je sa Miljanom, ne da je nenormalna, ali ima posebnu šifru, sa Zolom je išla jer je i on šifra.

Šta je Savo još rekao pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kaja

07.04.2022 20:30

Dobra i objektivna zapažanja Save Perovića. Drag i simpatičan dečko, odan Lunin prijatelj. To je prijatelj, i u dobru i u zlu, uvek uz prijatelja. I uvek iskren, kao i što je bio i kao učesnik rijalitija, učesnik muzičkog takmičenja, skroman, lepo peva, lepo se izražava. Lepotica napreduje, lepo i pametno usmerava priču i komentare,. Jovana je zaista posebna devojka, puna topline i emocija, ona ne priča u prazno i da ostavi utisak, ona saoseća sa sagovornikom pa i suze poteku kao večeras. Hvala deco što nam pokazuiete da još imamo divne mladosti.